Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

A munkahelyeden olyan események történhetnek, amelyek miatt talán még az álom is nehezebben jöhet a szemedre. Légy sokkal körültekintőbb, mint korábban bármikor, mert így kerülheted el a kellemetlen, akár veszteséggel is járható helyzetet.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Nem kedvez a mai nap a tárgyalások, fontosabb ügyek bonyolításának. Illetve vitás kérdésekben nem szabadna belebonyolódni, mert ebből vesztesen kerülhetsz ki. Külfölddel kapcsolatos ügyeken most nincs áldás. Ha teheted, utazást halaszd el.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Az egészséged megőrzésére fordíts sokkal nagyobb figyelmet, mert így elkerülheted tartós betegség kialakulását. Előfordulhat, hogy olyan esemény történhet, amelynek hatására az ezotéria, a láthatatlan világ felé fordulsz. De légy résen, mert valaki becsaphat.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A házasságokban, régi együttélésekben szinte vágni lehet a feszültséget. Előfordulhat, hogy életed párja gyanakszik, hogy nem jársz a becsület, a hűség és a tisztesség útján. Ezért nagyon fontos, hogy teljesen egyértelműen viselkedjen. És ha van titkod, arra jól vigyázz.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon leginkább szórakoznál, mintsem munkával töltenéd az időt. De ha mégis dolgoznod kell, akkor azt jól és jókedvűen teheted. Megbeszéléseid remekül alakulhatnak, és új kapcsolatra is szert tehetsz, amelyek később a segítségedre lesznek fontos ügyekben.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon csodálatos lehetőség kínálkozik, hogy rövid kiruccanást tegyél csak úgy, a szórakozás vagy a kikapcsolódás kedvéért. Ennek a szerencsés helyzetnek köszönheted, hogy nemcsak segítő szándékú embereket, hanem a pénzt is magadhoz vonzod.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Nem egyszerűen szerencsés vagy, hanem a környezeted úgy vélekedhet, Isten téged a tenyerén hordoz. Ha a szinglik táborához tartozol, és az interneten keresztül keresed a társad, akkor olyan valakit sodorhat utadba az élet, akiért érdemes harcolni!

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy nagyon csekélyke kedvet érzel a munkához. Egyszerűen nem érdekel semmi, és a legszívesebben szórakozással töltenéd a napot. Vegyél hát ki egy nap szabadságot, és csak azt tedd, amihez van hangulatod. Baráti ebéd nagyon jól sikerülhet.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

A mai napon az energiád kevesebb, mint általában. Valójában jobb lenne, ha nem foglalkoznál semmivel. Úgyis csak felszínes eredményekre jutnál. A testmozgás mindennél fontosabb, mert ettől nemcsak fizikailag, hanem lelkileg és szellemileg is jobban érezheted magad.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy olyan esemény történhet, amelynek hatására forrongóvá, lázadóvá válsz. Meg kell próbálnod higgadtnak maradni, mert éppen az ellenkezőjét érheted el, mint amit szeretnél. Pénzedre jobban ügyelj, mert veszteség érhet.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Légy nagyon óvatos, körültekintő, mert meglophatnak, vagy olyan események történhetnek veled, amelyek miatt könny csilloghat majd a szemedben. Valaki rád bízhatja a titkát, amit ha nem adsz tovább, a kapcsolatotok szétszakíthatatlanná válhat.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

A baráti kapcsolatok között van olyan, amely nem állja ki a próbát. Ne hullass miatta könnyeket, nem érdemli meg. A munkádban változásokra van kilátás, de valószínűleg még semmi konkrétum nem jutott a tudomásodra. Ne aggódj, minden rendben lesz.