Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

A körültekintést és a diszkréciót igénylő kapcsolatokra a mai napon egyszerűen alkalmatlan vagy. Előfordulhat, hogy valakivel anyáskodó hangot üthetsz meg, akit ez a stílus meglep. Régi témában megváltoztathatod a véleményed, és sikert érhetsz el.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

A mai napon erősebben igényelheted a szeretet adását és kapását. Gyengéd, oltalmazó, odaadó érzéseket táplálhatsz. Minden kapcsolatod – különösen a nőkkel – szorosabbra fűződik. A szerelmi viszonyokban ma megfontoltan kell cselekedned.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Kiváló a nap arra, hogy tartósan elkötelezd magadat valaki, vagy valami mellett. Minden cselekedeted a mai napon sikerre van ítélve. Alkalmas a mai nap arra, hogy valakire kedvező benyomást tégy. Remekül tudod képviselni a saját érdekeidet is.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Vidám, barátkozó kedvedben lehetsz a mai napon. Élvezd hát a helyzetet. Mondd el másoknak, hogy szereted őket és figyeld meg, ahogyan ennek hatására felderül az arcuk. Mindenféle üzleti ügy bonyolítására, valamint nagyobb vásárlásra is jó a nap.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Annyira hiteles, amit mondasz, hogy képes vagy még olyanokra is hatást gyakorolni, akik eddig talán ellenálltak. Könnyedén és jól tudsz kommunikálni, ha csapatmunkáról van szó, akkor hatékony leszel. Váratlan lehetőségre ne mondj nemet.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Elméd a mai napon nélkülözheti a fegyelmezettséget, ezért tegyél minden fontosabb dolgot másnapra. Kapcsolataid is bonyolultabbá válhatnak, elsősorban a te viselkedésednek köszönhetően. Egy kényes kapcsolatban tisztázhatod a helyzetet.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Az emberi problémáid rendezését halaszd el, mert sajnos ma annyira elfogult lehetsz saját magaddal, hogy egymást érhetik a rossz döntések. Ha szükséged van olyan valakinek a támogatására, akivel már jó ideje nem kommunikálsz, akkor vedd fel vele a kapcsolatot.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Képes vagy minden problémát érzelmi kitörések nélkül megbeszélni, ezért a fontos dolgoknak a rendezésére kiváló ez a mai nap. Tartsd azonban szem előtt, hogy minden fricskád és elejtett megjegyzésed valakit megsebezhet. Ezért csak óvatosan fogalmazz!

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

A mai napon legyél kezdeményező, bármilyen kapcsolatról is legyen szó. Kellemes meglepetésben is részed lehet. Fontos, hogy ne titkold el az érzelmeidet, és az örömödet oszd meg másokkal. Illetve légy nyitott mások gondolataira, érzelmeire.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy a mai napon új kapcsolat létesítésére nyílik kilátás. Olyan valakivel hozhat össze a sors, akinek a hatására talán másként láthatod a világot. A munkahelyeden kolléga a hátad mögött aknásíthatja a terepet. Légy résen!

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Ma minden simán mehet. Még az is lehet, hogy egy új románc vagy egy jó üzleti, esetleg személyes kapcsolat fantasztikus eredményt hozhat, amely miatt hosszú időre boldogságodban fülig érhet a szád. Testmozgás jót tenne testednek, lelkednek egyaránt.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

A mai napon romantikus hangulatba kerülsz. A munkahelyeden történő események miatt lehetsz vidám és bizakodó. De az is előfordulhat, hogy semmit sem teszel, egyszerűen csak hagyod megtörténni a dolgokat.