Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Ez a nap a kreativitásról, illetve az önkifejezésről szól. Engedd el magad és érezd jól magad a bőrödben. Ha nincs túl sok kedved a túlzott fizikai erőkifejtéshez, akkor ma megteheted, hogy nem csinálsz semmi. Pénzügyek alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Ma jó vagy a csapatmunkában. Ha kedvező benyomást kell tenned bárkire – például a főnöködre – akkor itt a megfelelő alkalom. Minden adott lesz ahhoz is, hogy olyan valakinek a támogatását nyerd el, akinek a szava sokat számít, aki hatással van a felettesedre.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

A mai napon szívesen dolgozol együtt másokkal. Ha jó benyomást kívánsz tenni bárkire, akkor erre is kiváló ez a mai nap. Kreativitásod ma tényleg forrpontra juthat, használd hát ki az alkalmat. Olyan eredményt érhetsz el, amivel önmagadat is ámulatba ejtheted.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A mai napon lelked csordultig lehet szerelemmel, szeretettel. Ha titkos szerelmi viszonyt folytatsz, ma olyan közel kerülhettek nemcsak testileg, hanem lelkileg is egymáshoz, hogy úgy érezhetitek ezt a kapcsolatot senki és semmi sem tudja széttépni.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

A mai egy olyan nap, amikor legszívesebben a kedvenc kedvtelésednek hódolnál. De most nem engedheted el magad, mert a munka, a megélhetés frontján alakul úgy a helyzet, hogy aktívan részt kell benne venned. Most teheted le a későbbi sikerek alapjait.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Amennyiben szülő vagy, akkor a gyermeked miatt aggodalmaskodhatsz. Fontos, hogy ne ess túlzásba, hiszen nem olyan rossz a helyzet, mint amilyennek te ezt gondolod. Beszélj a csemetéddel őszintén, mert amit hallasz, az meg fog nyugtatni.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

A mai napon nagyon jól ki tudsz jönni másokkal. Tárgyalásokra, fontosabb megbeszélésekre, szerződés aláírására kiváló ez a nap, mert bármihez adod a neved, az a későbbiekben hallatlanul sikeres lesz. A nagyobb vásárlásokat is bonyolítsd ma.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Igen nehéz lesz megállni, hogy ne kényeztesd magad a mai nap folyamán. De azért próbálj meg ellenállni a kísértésnek, nehogy súlygyarapodás, emésztési zavar, vagy mind a kettő lássa kárát. Tölts több időt a szabadban, ami jó hatást gyakorolhat kedélyállapotodra is.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Ma nagyon úgy érezheted, hogy társaságra van szükséged, s most mindenkivel – barátokkal, szeretteiddel – egyaránt jól kijöhetsz. Minden nagyon jól alakulhat addig, amíg nem engeded, hogy a vágyaid olyasmibe rántsanak, amit később megbánhatsz.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

Előfordulhat, hogy a mai napon nincs sok kedved dolgozni. Éppenséggel kifejezetten lusta és fegyelmezett lehetsz. Jobban járnál, ha most kivennél egy nap szabadságot. Ha ez nem lehetséges, akkor próbálj meg koncentrálni, és összeszedetten viselkedni.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Az ihlet meglenne, csak a kellő fegyelem hiányozhat, hogy a kreativitásodat nagyszerű és konkrét dologra fordítsd. Ma szerelmeskedő kedvedben is lehetsz. De arra is remek a nap, hogy olyan vásárlást bonyolíts, amelyet már jó ideje tervezel.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

A mai napon a munkahelyeden olyan hírek juthatnak el a fülecskédbe, amely miatt kissé idegesebbé válhatsz. Ne izgulj. Ha esetleg megszűnt a munkád, akkor nem fogsz sokáig kenyérkereseti forrás nélkül maradni. Kiváló a nap ingatlanügylet bonyolítására.