Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Összpontosítanod kellene a munkára, a megélhetésre, ugyanis az életnek ezen a területén van szükség arra, hogy figyelj másokra, illetve az elvégzendő feladatokra. Hajlamossá válhatsz szembe menni a feletteseddel, amiből semmi jó nem származik.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Olyan időszak veheti kezdetét, amikor csak a kisujjadat kell megmozdítanod ahhoz, hogy a pénzt magadhoz vonzod. Ha hitelre van szükséged, akkor most jó eséllyel indulhatsz érte. Egyéjszakás szerelmi kalandba is belebonyolódhatsz, ami felvillanyozhat.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Minden simán megy a mai napon. Még akkor is rendben lesz minden, ha rendezned kell bizonyos nehézségeket. Jó alkalom nyílhat a mai napon arra, hogy a korábban kialakult vitás kérdések végére pont kerüljön. Váratlan találkozás boldoggá tehet.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A mai napon erősebb lehet benned a vágy, hogy kifejezésre juttasd a szeretetedet azok iránt, akikhez kötődsz. Lépj a tettek mezejére, semmi sem állhat az utadba. Ha valakivel problémáid vannak, akkor most megtalálhatod a megoldást a gondokra.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Ha már szerelmes vagy, akkor sokkal fontosabbá válik a kedvesed, mint eddig bármikor. Képes vagy olyan dolgokra is érte, amelyről korábban úgy vélekedhettél: ez lehetetlen. Pénzügyeid jól alakulhatnak.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

A mértékletesség legyen a mai nap jelszava, amikor jól érezheted magad a bőrödben akkor, ha nem viszel túlzásba semmit sem. Amennyiben szülő vagy, a gyermekeddel olyan dolgokról beszélgethetsz, amely mindkettőtök számára fontos lehet.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Itt az ideje, hogy hangot adj mindannak, ami az elmúlt időben foglalkoztatott, illetve, amely esetleg tabutémának számít. Vidám és barátkozó kedvű lehetsz a mai napon, ennek hatására még olyanokkal is jól kijöhetsz, akikkel eddig mosolyszünet volt.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Minden idegszálad a pénz megkeresésére és megtartására irányulhat. A következő hetekben egymást érhetik azok az események, amelyek a pénztárcádra gyakorolhatnak nagyobb hatást. Baráti kapcsolat fontosabbá válhat, amiért te tegyél többet.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

A hallatlanul nagy terhek ellenére kellemes hangulatban lehetsz, és hasznodra válhat egy kis pihenés, felüdülés, kávézás egy olyan személlyel, akivel korábban sokkal szorosabb volt a kapcsolatod, mint most. Pénzügyeid alakulása miatt ne aggódj.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

A mai napon a titkok játszhatnak központi szerepet az életedben. Ha neked van titkolnivalód, akkor arra nagyon vigyázz, mert egy óvatlan pillanatban minden napvilágra kerülhet, és ezzel roppant kellemetlen helyzetbe kerülhetsz.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Kiváló ez a nap a csapatmunkára, mert mások segítségére van szükséged ahhoz, hogy jó eredményt érj el. A szerelmi viszonyokban boldog pillanatokat élhetsz át. A baráti kapcsolatok terén vannak elintéznivalók. Bátorság! Lépj hát a tettek mezejére!

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Minden gördülékenyen megy, főleg a pozitív kisugárzásodnak köszönhetően. Ha állást kívánsz változtatni, akkor most lépj a tettek mezejére. Előfordulhat, hogy olyan valaki iránt táplálhatsz romantikus érzelmeket, akiről eddig ezt elképzelhetetlennek tartottad.