Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Összességében pompás napod lehet, amikor több olyan dolog történik, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. A szerelem ege vakítóan kék lehet, de most neked kellene kezdeményezni. Régi dolog is újból terítékre kerülhet, ami izgatottá tesz.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Olyan hír juthat a fülecskédbe, amely jó hatással lehet a kedélyállapotodra. De az is lehet, hogy olyan valaki jelentkezhet, akivel öröm beszélgetni. Érdemes lenne a mai napon aktív mozgást végezni, mert ez jó hatással lehet testedre, lelkedre egyaránt.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy akivel eddig nem tudtál kijönni, azzal a személlyel most közös nevezőn lesztek elsősorban olyan dolgokban, amelyek a számodra fontosak. Ha szülő vagy, akkor a mai napon a csemetéd álljon figyelmednek a fókuszába!

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Megeshet, hogy rokon miatt válhatsz feszültté. Próbálj meg vele dűlőre jutni, különben olyan helyzet alakulhat ki, amelyet nagyon nem szeretnél. Megeshet, hogy olyan valakivel találkozhatsz a mai napon, aki miatt feldobottság érzése uralkodhat el rajtad.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Kevés kedvet érezhetsz a mai napon a munkához. Inkább csak társalkodnál, ismerkednél, vagy olyan dolgokat csinálnál, amelyek ellazítanak. Ha mégis dolgoznod kell, akkor nem lesz okod panaszra, kolléga segítségére számíthatsz.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Annyira energikusnak és túlfűtöttnek érezheted magad, hogy azt hiszed, nem érhet semmi baj, és ettől hajlamossá válhatsz értelmetlen kockázatot vállalni. Próbáld azért ezt elkerülni, hiszen nem vagy mindenható, mint amilyennek most képzeled magad.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy egy régi ismerősről hallasz, és ez egy kicsit a kedvedet szegheti. Hiszen ehhez az ismerőshöz nem fűznek túlságosan jó emlékek. De könnyen és gyorsan túl tudod tenni magad a dolgokon.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Úgy tűnhet, minden tökéletes és a helyén van ebben a világban. A kommunikáció olyan simán megy, hogy magad is csodálkozol rajta. Viszont ha táplálkozásról van szó, akkor mértékletesnek kellene lenned, mert most minden duplán hizlal.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel kerülsz összetűzésbe, akiről úgy érezted, hogy visszafog téged. Sőt, még szakításra is sor kerülhet. De gondold át alaposabban a dolgokat, és ne tegyél semmit indulatból, mert ezzel magad alatt vághatod a fát.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

Annyira magas fordulatszámon pöröghetsz a mai napon, hogy sokszor tudatosan fékezned kellene magadat, ha valamit el akarsz érni, el akarsz végezni. Ha fegyelmezett maradsz, irányítani tudod az energiádat, és elérheted azt, amit akarsz.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor nem lesz okod panaszra, mert nagyon gyorsan és jól megy minden. Ráadásul most olyan pénzre is szert tehetsz, amellyel megvalósíthatod egy régebbi elképzelésedet. Rokonnal légy türelmesebb.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

A munkahelyeden olyan események történhetnek, amelyek miatt minden okod meg lehet az örömre. Az is lehet, hogy kollégával közelebb kerülhettek nemcsak lelkileg, szellemileg, hanem fizikailag is egymáshoz… Balesetveszélyes a nap, légy óvatos!