Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

A mai napon hajlamossá válhatsz túlbecsülni a teljesítőképességedet. Ráadásul figyelmetlenebb vagy, ami miatt olyan helyzetbe kerülhetsz, hogy meg is sebezheted magad. Hívj fel egy olyan személyt, akire sokat gondolsz.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Ha kellő önfegyelmet tanúsítasz, és semmit sem viszel túlzásba, akkor most mélyebb személyes belátásra tehetsz szert. Különösen a túlzott önbizalomtól és önző viselkedéstől kell tartózkodnod. Azt viszont ne hagyd, hogy valaki basáskodjon feletted.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Ha felismered, hogy a kérdéseidre még nincs meg minden válasz, és az anyagi siker nem egy válasz, el kell kezdened belül keresni az igazi válaszokat. Itt az ideje, hogy a spirituális fejlődés útjára lépj. A környezetedben van az a személy, akitől sokat tanulhatsz.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Vissza kellene fogni magad, különösen a táplálkozás terén. Mert most talán még a levegővétel is hizlal. Persze nem kell most diétába kezdeni, csak meggondolni, hogy mit és mennyit eszel. Érdemes lenne a mai napba testmozgást beiktatni…

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon olyan esemény történhet, amikor rájöhetsz arra, mennyire fontos számodra az otthonod, a rokonaid. Ha a mai napon vendéget fogadsz, az illető nagyon jól fogja magát érezni. Te pedig a konyhában remekelhetsz.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Az lenne a legjobb, ha a szeretteiddel töltenéd a mai napodat, mert nagyon jól fogod érezni magad a társaságukban. Valakinek szüksége van a te elismerő szavaidra. Ne fukarkodj a dicsérettel, különösen, hogy ez neked nem kerül egy filléredbe sem.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Belső biztonságérzet járhatja át minden porcikádat: tudsz adni és kapni elsősorban érzelmi szinten. A mai napon különösen nőktől várhatsz hasznos segítséget. Bármilyen idő van, tölts több időt a szabad levegőn, ami jót tesz testednek, lelkednek egyaránt.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Légy mindenkivel szemben barátságosabb. A baráti kapcsolatok ezen a napon fontosabbá válhatnak. Értékeld, hogy jó ismerős mennyire igyekszik a kedvedben járni. Egy rokonnak nagy szüksége van a támogatásodra. Régi ismerős is felbukkanhat.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Ha szülő vagy, akkor nehéz pillanatokat élhetsz át. Légy őszinte a gyermekeddel, mert így gyakorolhatsz rá olyan hatást, amilyet szeretnél. Ha a szexuális életedre az állóvíz volt a jellemző, akkor rövidesen minden a kedved szerint változik, alakul.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

Nem fogsz unatkozni a mai napon, amikor egymást érhetik az olyan történések, amelyekben aktívan részt kell venned. De az is lehet, hogy olyan valaki telefonál, jelentkezik, akit akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Összességében szerencsésen alakulhat ez a mai nap. Több olyan dolog valósulhat meg, amelyre már egy ideje sokat gondolsz, de tettekre még nem ragadtattad magad. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt büszkeséget érezhetsz.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Érdemes lenne a mai napot a családoddal, a szeretteiddel tölteni. Régen látott ismerős vagy rokon is felbukkanhat, ami először talán kissé idegesíthet, aztán minden úgy alakul, ahogyan várod, ahogyan szeretnéd. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak.