Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Kevesebb kedvet érezhetsz a mai napon a munkához. Ha mégis dolgoznod kell, akkor szedd össze magad, és koncentrálj az elvégzendőkre. Olyan valaki bukkanhat fel az életedben, akivel szemben az lenne a legjobb, ha nagyobb távolságot tartanál.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Kellemes, békés nap köszönthet rád a mai napon. Szívesen lustálkodnál, kényeztetnéd magad, de ezt most nem teheted. Várd meg vele a hétvégét, akkor igazán elengedheted majd magad. Pénzügyeid alakulása miatt jó lesz a kedélyed.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Ha olyan párkapcsolatban élsz, amelyben nem fenékig tejföl minden, akkor számíthatsz arra, hogy a mai napon ismét olyan helyzet jöhet létre, amely miatt a szakítás gondolata felmerülhet a fejecskédben. Egy találkozás boldoggá tehet.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Felébredhet benned a szexuális vágy és a szenvedély. A régi kapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át. Akivel most hoz össze a sors, azzal bátran tervezheted a közös jövőt. Ha a szinglik táborához tartozol, nem fogsz petrezselymet árulni…

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon mindenféle alkotótevékenység előnyt élvez, még akkor is, ha csak az otthonod vagy a munkahelyed csinosításáról van szó. Nem kell feltétlenül Rembrandtnak lenned ahhoz, hogy a környezeted olyan legyen, amilyenre vágysz.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon olyan események történhetnek, amelyek jó hatást gyakorolhatnak a megélhetésedre. De az is lehet, hogy olyan ismeretségre teszel szert, amely a későbbiekben fontos kapcsolati tőke lehet.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Mindenféle kapcsolat kialakítására kiváló ez a nap. Élvezheted mások társaságát és ők is szívesen lesznek veled. Felbukkanhat egy régi ismerős, de az is lehet, hogy olyan új barátra teszel szert, akivel a jövőben szoros és meghitt viszonyt ápolhatsz.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Kedvez a mai nap mindenféle pénzügyi befektetésnek. Ha egészségügyi problémád van, akkor ne halogasd az orvos felkeresését. Ha párkapcsolatban élsz, a társadnak szintén egészségi gondja támadhat. Ezért légy vele sokkal türelmesebb, elfogadóbb.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Kedves, vidám és barátkozó lehetsz a mai napon. Kiváló alkalom kínálkozik arra, hogy élvezd más emberek társaságát. Minden kapcsolat, amely most kezdődik, a legjobbat hozhatja ki belőled. Ezért aztán ezek a viszonyok igen hasznosak lehetnek.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

Az önfegyelem a mai napon ismét az erősségeid között szerepel. Ennek hatására érhetsz el olyan eredményeket, amelyek miatt irigyeidnek a száma hirtelen annyi lehet, mint égen a csillag. De az is lehet, hogy egy találkozás felvillanyozhat.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Türelmesnek kellene lenned, mert így elkerülheted, hogy hibát véts, vagy esetleg összetörd magad. Ha képes vagy fékezni magad, akkor olyan eredményt érhetsz el, hogy magad is csodálkozol majd rajta. Az időjárási front ma megviselhet.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

A mai napon, ha lehet, ne indulj el vásárolni. Tartanod kellene magad a költségvetésedhez. Erős önkontroll híján nagyon is hajlani fogsz önmagad elkényeztetésére és a túlköltekezésre. Barátot ne kritizálj!