Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy nincs sok kedved dolgozni. Éppenséggel kifejezetten lusta és fegyelmezetlen lehetsz. Az alkotókészséged szárnyana, csak a kellő fegyelem hiányzik ahhoz, hogy ezt a hajtóerőt valami nagyszerű és konkrét dologra fordítsd.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Bánj óvatosabban az élvezetek túlzásba vitelével. Emésztési zavarok jelentkezhetnek. Valakinek a kedvessége kellemes meglepetésként érhet. A munkában, megélhetésben olyan változások vehetik kezdetüket, amelyek téged is érzékenyen érinthetnek majd.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

A mai napon nem vagy különösképpen szorgos kedvedben, de ha mégis muszáj foglalkozni olyan dolgokkal, amelyek a megélhetésedet érintik, akkor szedd össze magad. Nem hibázhatsz, mert a tévedés anyagilag érzékenyen érinthet.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Ma sokkal több személlyel lehetsz egy hullámhosszon, mint a korábbi napokban, vagy hetekben. A magánéletedben olyan változások történhetnek, amelyek miatt talán könnyek csilloghatnak a szemedben. Kolléga viselkedése előtt értetlenül állhatsz.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Ha szülő vagy, akkor meg kell acélozni az idegeidet, mert olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt akár ki is borulhatsz. A munkában olyan változások vehetik kezdetüket, amelyek miatt valószínűleg módosítani kell a hosszabb távú terveiden.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

A megérzéseid tökéletesen működnek, ezért ma hallgatnod kell az ösztöneidre, így kerülhetsz el egy kellemetlen helyzetet. Előfordulhat, hogy olyan dolog kezd el érdekelni, amelyet korábban elutasítottál, vagy jót nevettél azon, ahogy mások foglalkoztak vele.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki nagy hatást gyakorol rád. Talán még a véleményedet is befolyásolja, és másként láthatod a saját életedet. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad nehéz helyzetbe kerülhet. Légy a segítségére.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Kiváló ez a mai napon fontosabb tárgyalások lebonyolítására. A saját érdekeidet is nagyon jól tudod képviselni, ezért most kellene előadni mindazt, ami már egy ideje nem hagy nyugodni. Nagyobb vásárlás bonyolítására pompás ez a mai nap.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Vidám és barátkozó kedvedben lehetsz. Élvezd hát a helyzetet! Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel most kellene őszinte beszélgetést folytatni, mert nyitott lesz csemetéd mindarra, amit szeretnél nála elérni. Utazás jól sikerülhet.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

Mindenféle üzlettel, egzisztenciával kapcsolatos ügyön áldás van. Régi emlékek juthatnak az eszedbe, amelyek miatt elvarázsolt hangulatba kerülhetsz. Megtörténhet, hogy valaki szívességet szeretne kérni tőled. Segíts neki, főleg, hogy ez neked nem kerül semmibe.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Mindenféle üzleti ügynek kedvez ez a mai nap. Arra is jó, hogy kedvező benyomást tegyél valakire, és ennek hatására könnyebben elérheted mindazt, amit már korábban tervbe vettél. Értékesebb ingóság vételére, ingatlanügylet bonyolítására jó a nap.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

A mai napon nem érdemes nagyobb vásárlást bonyolítani, mert anyagilag nem járhatsz jól. A munkahelyeden olyan lassú átalakulások vehetik most kezdetüket, amelyek hatással lehetnek a te megélhetésedre. Érdemes lenne körülnézni az álláspiacon.