Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy a lelked csordultig lesz szerelemmel, szeretettel. Boldognak és elégedettnek érezheted magad, hiszen több dolog alakulhat a kedved szerint. De az is megeshet, hogy olyan valakivel találkozhatsz, aki felvillanyozhat…

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

A kreativitásod lendületet kaphat és ezt meg is akarod nyergelni. Ma igazán jól kijössz mindenkivel. Főleg azért, mert nem érzed úgy, hogy zavarnád mások nyugalmát, és te is sokkal toleránsabb lehetsz, mint korábban bármikor.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Segíteni akarsz ott, ahol tudsz. Légy ma emberek között: barátaiddal, szeretteiddel és érezd jól magad közöttük. Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz. Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, bármit megvalósíthatsz, amit csak akarsz.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Nagyszerű alkalom kínálkozik a kreativitásodnak a kibontakoztatására és ma minden bizonnyal kiveszed a részed a munkából is. Sokkal fogékonyabb lehetsz olyan dolgokra, amelyek a láthatatlan világgal kapcsolatosak. A megérzéseid tökéletesen működnek.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Szeretnéd kifejezésre juttatni az érzésedet olyan valaki iránt, akivel eddig talán nem ápoltál jó viszonyt. Hirtelen olyan dolog történhet, amelynek a hatására megváltozhat a véleményed, és másként látod azt a szituációt, amiben benne vagy.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Minden valószínűség szerint kellemes, szeretetteljes légkörben töltheted a mai napot. Nem okoz gondot, ha most kevesebbet kapsz vissza, mint amennyit adsz. A környezetedben van egy olyan személy, aki annyira irigy rád, hogy meg tudna fojtani egy kanál vízben.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Hajlamossá válhatsz a féltékenységre, önzésre vagy birtoklásra, ezek az érzések felerősödhetnek, ami megnehezíti és kellemetlenné teheti a napodat. Ha valamit nem értesz, akkor kérdezz bátran, mert így elkerülheted a veszteséget.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy kellemes lustaságérzet tölt el, és szívesen tevékenykednél otthon. Ha kénytelen vagy dolgozni, akkor úgy kellene a munkához hozzáállnod, hogy más is hozzáférjen. Barátnak nagy szüksége van a támogatásodra.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Újabb dolgok juthatnak a tudomásodra, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Ha szülő vagy, akkor gyermekeddel próbálj meg őszintén beszélni, így elérheted nála mindazt, amit csak akarsz. Külföldi utazás pompás lesz. Nyaralást most érdemes lefoglalni.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

A mai napon szívesen dolgozol együtt másokkal. Ha jó benyomást kívánsz tenni bárkire, akkor erre is alkalmas a mai nap. Kreativitásod ma határtalan, használd ki az alkalmat! Talán még saját magadat is ámulatba ejtheted!

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Élvezd a pillanatot, amikor tele van a lelked szeretettel és teljes körülötted a nyugalom. Ha önmagadat adod, te lehetsz a társaság, vagy egy közösségnek a középpontja. Olyan ajánlatot is kaphatsz, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondani.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

A mai napon nehéz lesz megállni, hogy ne kényeztesd magad. Azért próbálj meg ellenállni a kísértésnek, nehogy súlygyarapodás, emésztési zavar, vagy mind a kettő lássa kárát. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre.