Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

A mai napon kedvező benyomást tehetsz másokra. Szinte vonzod magadhoz a hasznot hozó embereket. Tartsd nyitva a szemedet, füledet, mert egy jó üzleti lehetőség van kilátásban. Egy régi, bonyolult ügynek a végére is pont kerülhet.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Barátkozó és gyengéd hangulatban lehetsz a mai napon és ezt a környezetedben élők is viszonozni fogják. Kiváló az idő mindenféle társas összejövetelre és az esetleges párkapcsolati problémák rendezésére. Nagyobb vásárlást is ma intézz!

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Egy új barátság, nagyon jó ismeretség vagy szerelem köszönhet rád a mai nap folyamán. Az biztos, hogy nagyon jó benyomást tehetsz másokra, így könnyebben elérheted mindazt, amit célul tűztél ki. Balesetveszélyes a nap, légy óvatosabb!

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Vidám hangulatban lehetsz a mai napon, egészen egyszerűen jól érezheted magad a bőrödben. Ennek hatására másokat is könnyedén felvidíthatsz. Pénzügyek dolgában a helyzet magaslatán állhatsz: olyan bevételre is szert tehetsz, amiért nem kell keményen megdolgozni.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Élvezni fogod a mai napon az emberek társaságát, és ők is a tiédet. Nagyon jó formában lehetsz, amikor remekül tudod menedzselni magad, ez a sikereidnek a titka. Munkával kapcsolatos megbeszélésre is most kellene sort keríteni.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Az lenne a legjobb, ha a mai napon félretennéd a kötelezettségeket, és inkább lazítanál, lógatnád a lábad. Ha ez nem lehetséges, akkor szedd össze magad, mert ha figyelmetlen vagy, ha hibázol, annak komolyabb anyagi következményei lehetnek.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Remek a mai nap arra, hogy örömet találj a szép dolgokban és a környezetedet is csinosíthatnád. Hajlamossá válhatsz túl sok mindent megengedni magadnak, amely miatt olyan valakit tehetsz ellenségeddé, akit nem kellene.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Nem vagy mag igazán olyan hangulatban, amikor fegyelmezett munkára tudnád fogni magad. Hajlamossá válhatsz a túlköltekezésre, vagy az esztelen kiadásra. Ezért nagyon fontos, hogy csak addig nyújtózz, ameddig a takaród ér…

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Ha kapcsolatokról van szó, akkor minden a legnagyobb rendben lehet. Élvezheted a barátaid, jó ismerőseidnek a társaságát, és talán találkozhatsz olyan valakivel, aki a későbbiekben fontossá válik a számodra. Bírságveszélyes a nap, tartsd be a szabályokat.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

A mai napon még azokra is nagy hatással lehetsz, akikkel egyébként meg szokott gyűlni a bajod. Egyszerűen ma mindenkivel nagyon jól kijöhetsz. Nagyszerű az idő a közös munkára. Ha bárkivel problémád volt, most itt az idő, hogy megold azokat.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

A kapcsolataid a mai napon kedvezően alakulhatnak. Minden jó úton halad a párkapcsolatodban is, az esetleges nehézségeket ilyenkor érdemes elsimítani. Állj meg egy pillanatra és tudatosítsd magadban, milyen sokat jelentetek egymásnak.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Olyan valaki lehet kedves és barátságos veled, akiről eddig ez nem volt elmondható. Érdemes a hivatalos ügyeket a mai napon bonyolítani, mert minden gyorsan és egyszerűen mehet az életnek ezen a területén. Pletyka izgatottá tehet.