Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy a mai napon jobban fog érdekelni az ezotéria. De az is előfordulhat, hogy korszakalkotó ötleted támad, mely miatt feldobott állapotba kerülsz. A telepátia ma tökéletesen fog működni: akire gondolsz, jelentkezni fog.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

A mai napon ne hagyd ki a szerencsejátékokat, mert nyerhetsz. Fortuna istenasszony támogatását élvezheted, ezért fordulhat elő, hogy olyan dologhoz juthatsz hozzá, amely miatt talán még örömkönnyek is csilloghatnak a szemedben.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Váratlan, kellemes eseményben lehet részed, amely nagyon jó hatást gyakorolhat a lelkiállapotodra. Még az is lehet, hogy egy régi problémát oldhatsz most meg. Tölts több időt a szabad levegőn, mert a természet közelsége szintén jó hatással lesz rád.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Azon gondolkodsz, miért éppen abba a családba születtél, amelybe. Milyen szálak köthetnek össze azokkal a rokonokkal, akik miatt olykor, olykor nehezebben jöhet álom a szemedre. Egy jó film jót fog tenni a lelkednek.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Olyan váratlan esemény következhet be, amely miatt másként látod a világot, és talán benne a saját helyedet is. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társadnak kezd nagyon elege lenni abból, hogy úgy kell ugrálnia, ahogyan te fütyülsz. Légy vele engedékenyebb.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Nem lesz okod panaszra, hiszen olyan esemény történhet, amely jó hatást gyakorol az életedre, pozitív befolyással lesz a jövődre. Érdemes külföldre utazni, vagy ha most jutsz elhatározásra, hová is menj, akkor olyan ötleted támad, ami fantasztikusnak nevezhető.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Alapvetően kellemes lehet ez a mai nap. Persze a környezetedben vannak olyanok, akiknek a negatív kisugárzása miatt úgy érezheted, mintha energiavámpírral állnál szemben, amiben sok igazság van. Akihez nincs kedved, azzal szemben tarts távolságot.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy barátról gondolhatod úgy: egy kicsit sok. Egy kicsit nyomulós, és olyan dolgot akar kierőszakolni belőled, amelyhez nincs kedved. Ha szeretnéd ezt a barátságot megőrizni, akkor vegyél erőt magadon, és járj az illető kedvében.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Ha dolgoznod kell a mai napon, akkor olyan váratlan helyzet jöhet létre, hogy hirtelen azt sem tudod, mihez kapj. Ha a mai napon lógathatod a lábad, akkor olyan ötletek járhatnak a fejedben, amelyeket a későbbiekben megvalósíthatsz.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

Vannak olyanok a környezetedben, akik a mai napon az idegeiden táncolhatnak. Megeshet, hogy találkozol egy olyan személlyel, aki korábban fontos szerepet játszatott az életedben. De az is megeshet, hogy egy találkozás felvillanyoz.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Ne aggodalmaskodj, a dolgok úgy alakulhatnak, ahogy szeretnéd. Gyakorolhatnád a vizualizációt: képszerűen lásd magad előtt, amit el szeretnél érni. Mert ezt most könnyedén meg tudod valósítani. Töltsd olyan dologgal a napot, amit szeretsz.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Utazás során kisebb felfordulás fordulhat elő. De az is lehet, hogy kommunikációs zavarok léphetnek fel, mert megtörténhet, hogy előbb beszélsz, és csak az után gondolkodsz. Az állatok közelsége jó hatást gyakorolhat a lelkiállapotodra.