Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

A szerelmi kapcsolatokban fantasztikus pillanatokat élhettek át. Akivel most hoz össze a sors, azzal elmerülhettek a szenvedély tengerében. Ha szülő vagy, a gyermekeddel a kapcsolatod sokkal szorosabbá válhat, mint eddig bármikor.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Csak bátran tervezgess a mai napon, mert ami most kipattan a fejecskédből azt később megvalósíthatod. És az sem utolsó, hogy fantasztikus eredményt érhetsz el abban, amit most elhatározol. Művészi élmény feltöltheti a szellemi energiaraktáradat.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Azokban a házasságokban, régi párkapcsolatokban, amelyben eddig nem volt minden fenékig tejföl, a dolgok most eldurvulhatnak. De az is lehet, hogy nálad telik most be az a bizonyos pohár, és a változtatás útjára léphetsz. Csak magadra számíthatsz.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Olyan dolog történhet, amelyet jó lenne, ha megpróbálnál titokban tartani, mert ha napvilágra kerül, akkor óriási botrányra lesz kilátás. Megeshet, hogy olyan valakivel találkozol, aki nagy hatást gyakorol rád, akitől a kedélyállapotod pompás lehet.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Ha egészségi problémával küszködtél, akkor most a gyógyulás útjára léphetsz. Ha a mai napon témád lesz a politika, akkor olyan dolgok hangozhatnak el, amelyek miatt jó lesz a kedved. A párkapcsolatok úgy alakulhatnak, ahogyan azt szeretnéd.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Kellemesen alakulhat a mai napod. Jó lenne, ha olyan dolgokat végeznél, amelyekhez igazán kedvet érzel, amely örömmel tölt el. Kipróbálhatnál egy új receptet, vagy üldögélhetnél egy fagyizó teraszán.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

A környezetedben vannak olyanok, akik miatt úgy érezheted, mintha az élet napos oldalán sétálgatnál. Megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki miatt örömödben akár fülig érhet a szád. Utazás során váratlan kellemetlenség történhet.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. De az is lehet, hogy olyan hír juthat a fülecskédbe, amely miatt lelkedet átjárja az irigység érzése. Próbáld meg ezt száműzni, és nézz végig az életeden. Ennek hatására rájöhetsz, milyen jó dolgod van.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Kellemes napnak ígérkezik a mai, amikor erőd teljében lehetsz. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel légy türelmesebb, jusson eszedbe, hogy a te szüleidnek sem volt mindig könnyű veled. Jól tennéd, ha a mai napba testmozgást is beiktatnál.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

Összességében jónak nevezhető ez a mai nap. Több dolog alakul úgy, ahogyan szeretnéd. Sőt, eredményesen gyakorolhatod a vonzás törvényét, mert amit vizualizálsz, azt be is vonzod. Régi ismerőst hívj fel, örülni fog neked.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy vendégeskedésre kerül sor, és élvezni fogod a kialakult helyzetet. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel közös program feldobottá tehet. De az is lehet, hogy olyan dolog hangozhat el, amely jó hatást gyakorolhat az önbizalmadra.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy aki iránt eddig gyengéden éreztél, de ő nem reagált rá, annak a személynek a viselkedése megváltozik, ami téged boldoggá tehet. Jó lenne, ha kulturális programra látogatnál, mert ez a lelki és szellemi energiaraktáradat is feltöltheti.