Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Csak semmi kapkodás, semmi rohanás, mert most könnyen összetörheted magad. Kolléga stílusa miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Ismerős magatartása kellemes meglepetésként érhet. Még az is lehet, hogy egy régi terved most megvalósul.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Ha pénzről van szó, akkor most idegesebbé válhatsz. Még az is lehet, hogy a saját hibád miatt csökkenhet az összeg a bankszámládon. A szerelmi kapcsolatokat átmenetileg kommunikációs problémák tehetik bonyolulttá. Vitára van kilátás.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Próbáld megőrizni a nyugalmadat, mert most az élet több területén alakulhat ki olyan szituáció, amely miatt a vérnyomásod hirtelen az egekbe szökhet. A közvetlen környezetedben lehet egy olyan személy, akivel jobb, ha tíz lépés távolságot tartasz,

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Ha egy mód van rá, akkor a mai napon ne legyen központi témád a pénz, mert olyan helyzetbe hozhatod saját magad, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Ha titkos szerelmi viszonyt folytatsz, és nem szeretnéd, hogy kiderüljön, akkor ma légy óvatosabb.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Pénzügyi nehézségek alakulhatnak ki, de az is lehet, hogy olyan kiadásra kerül sor, amelyet nem terveztél. Megeshet, hogy összefuthatsz egy olyan személlyel, akivel nem szeretnél. Közlekedés során őrjítő szituációk válthatják egymást.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Történjen bármi, ne idegeskedj! Mert ha feszült vagy, akkor nem tudod elvégezni mindazt, amit terveztél. Illetve saját magadat hozhatod hátrányos helyzetbe. Előfordulhat, hogy egészségi probléma miatt kell átszervezni a mai napodat.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad olyan dologgal állhat elő, amelytől égnek állhat a hajad. Ha sikerül megőrizni a nyugalmadat, akkor kiegyensúlyozott lehet a mai napod, és a társaddal, vagy a közvetlen környezeteddel jól kijöhetsz.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Ha egy mód van rá, akkor a mai napon ne legyen téma a politika. Ellenkező esetben olyan helyzet jöhet létre, amelyet nagyon nem szeretnél. Ha szülő vagy, csemetéddel szemben elnézőbbnek kellene lenned. Az még jobb lenne, ha dicsérnéd őt.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Összességében jó napod lesz. A sors lehetőséget kínálhat arra, hogy olyan dologban szülessen döntés, amely elsősorban a számodra fontos. De az is lehet, hogy olyan valaki közeledhet, aki neked is igencsak a kedvedre való…

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

A mai napon a munkára, megélhetésre kellene minden erőddel koncentrálni, mert itt jöhet létre olyan változás, amikor szükség van arra, hogy nyomulj. Nem baj, ha egyébként nem szoktál könyökölni. Most ennek jött el az ideje.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Olyan hír juthat a fülecskédbe, hogy egyik ámulatból a másikba eshetsz. De az is lehet, hogy olyan lehetőséggel keresnek meg, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondani. Balesetveszélyes ez a nap, légy sokkal óvatosabb.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Olyan helyzet jöhet létre, amikor a pénzre mindennél nagyobb szükséged lehet. Megeshet azonban az is, hogy elkerülhetetlen kiadás miatt az idegeid megfeszülhetnek. Testmozgást iktass be a mai napba, amivel feltöltheted az energiaraktáraidat.