Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Roppant szerencsésnek érezheted magad a mai napon, ha munkáról van szó. Még az is lehet, hogy kiderül: nélkülözhetetlen vagy. De az is megeshet, hogy olyan dologra kérnek fel, amely miatt örömödben majd kibújsz a bőrödből.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Kellemesen alakulhat a mai napod, mert a környezetedben van egy olyan személy, aki igyekszik a kedvedben járni. A baráti kapcsolataidról azonban mindez nem mondható el. Még az is lehet, hogy egy régi ismeretség szűnhet meg, amit megkönnyezhetsz.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Vannak a környezetedben olyanok, akik miatt előnyös helyzetbe kerülsz. Most még az a csoda is megtörténhet, hogy olyan valaki tolhatja kérés nélkül a szekeredet, akinek a szavára sokat adhatsz. Utazás során fantasztikus pillanatokat élhetsz át.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy az újdonság hajszolása lehet úrrá rajtad a mai napon. Nagyon kell vigyázni, mert ennek hatására belemehetsz egy olyan dologba, ami a későbbiekben veszteséges lehet. Rokon miatt sajnos újra eheted a kefét.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon megszáll az ihlet. Megtörténhet, hogy magad elé képzelhetsz egy másik valóságot és azt művészi módon adhatod elő. Ha szülő vagy, akkor a csemetéd miatt büszkeséget érezhetsz. Utazás jól sikerülhet.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet. Annyira hiteles és meggyőző vagy, hogy talán még homokot is el tudnál adni a sivatagban. A munkahelyeden meg kellene próbálni alkalmazkodni kollégához, mert ő sokat árthat neked.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

A párkapcsolatokban a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan azt szeretnéd. Ha nem akarsz veszekedést, akkor kénytelen leszel alkalmazkodni a kedvesedhez. A munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, hogy örömödben akár táncra is perdülhetsz.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

A baráti kapcsolatok fontos szerepet játszhatnak a következő időszakban az életedben. A munkahelyeden olyan változás következhet be, amellyel nem biztos, hogy egyetértesz. Viszont az ellenkezéssel önmagad alatt vághatod a fát.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Érzékenyebb lehetsz az átlagosnál, ezért szívhatsz mellre olyan dolgot, amelyet korábban talán észre sem vettél. Valaki szívességet kérhet tőled, amelyet nem lesz egyszerű teljesíteni. Viszont ha mégis sikerül, akkor az illető örök hálájára számíthatsz.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

A baráti kapcsolatok talán soha nem voltak annyira fontosak, mint most. Hiszen ennek köszönhetően talán olyan helyzetbe kerülhetsz, amely miatt irigyeid száma hirtelen megduplázódik. De inkább irigyeljenek, mint sajnáljanak…

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Izgalmas napod lesz, különösen, hogy olyan információk juthatnak a fülecskédbe, amelyek miatt örömmámorban úszhatsz. Ha szülő vagy, csemetéd miatt a lelked csordultig lehet szeretettel. Pénzügyeid viszont másként alakulnak, mint ahogy szeretnéd.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Váratlan izgalmak elé nézhetsz a mai napon. De az is lehet, hogy minden másként alakul, mint ahogyan azt tervezeted. Az új helyzethez való alkalmazkodás azonban könnyen és gyorsan megy. Barát nagyvonalúsága kellemes meglepetésként érhet.