Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

A szerelmi kapcsolatokban nehéz pillanatokat élhettek át. Ha nem szeretnél szakítani, akkor neked kellene a kedvesedhez alkalmazkodni. Bírságveszélyes ez a nap, tartsd be a szabályokat. Anyagi veszteség is érhet, ezért a pénzedre jobban vigyázz!

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban feszült helyzet alakulhat ki. Vitára kerülhet sor, amikor a végletekig ragaszkodsz elképzeléseidhez. A munkában, megélhetésben olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Összességében kellemesen alakulhat a mai napod. Több dolog történhet a kedved szerint, és olyan valaki mond rólad szépet és jót, aki fontos a számodra, akire talán fel is tudsz nézni. Régi emlékek elemi erővel törhetnek fel a lelkedből.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy kapcsolatba kerülsz a törvénnyel. Bírságveszélyes ez a mai nap, ezért fontos, hogy betartsd a szabályokat. Ha szeretnél néhány felesleges kilótól megszabadulni, akkor elérkezett a pillanat: most kezdj bele a diétába, fogyókúrába.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyekről úgy gondolhatod: igazságtalan. Nincs értelme az ellenállásnak. Csak annak van, hogy alkalmazkodsz a kialakult helyzethez, és azt teszed, amit elvárnak tőled.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Ha külföldre utazol, meg kell acélozni az idegeidet, mert közlekedési problémák jöhetnek létre. De az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akitől még a nem létező szőrszálaid is égnek állhatnak. Valakinek a dicsérő szavai jól eshetnek.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Soha nem volt még aktuálisabb a régi mondás miszerint: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Ha betegséggel küszködsz, akkor olyan gyógyító kezébe kerülhetsz, aki nagyon érti a dolgát. Ha pénzről van szó, akkor ne légy nagyvonalú.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban akkor kerülheted el a nehéznek bátran nevezhető helyzetet, ha alkalmazkodsz a kedvesedhez. A közvetlen környezetedben is vannak olyan emberek, akikkel nem lesz könnyű a kommunikálás. Minden csak rajtad múlik.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Ha munkáról van szó, akkor most figyelned kell arra, amit végzel, mert hibát véthetsz, amelynek anyagi következményei lehetnek. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad viselkedése miatt érezheted nehezebbnek az életet.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

A szerelmi viszonyokban akkor alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd, ha nem kérsz senkitől tanácsot, ha nem hallgatsz másokra, csak a szívedre. Most érdemes a nyaralást lefoglalni. Ha most utazol, akkor pompásan érezheted majd magad.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Összességében jó lesz ez a nap, különösen akkor, ha az időd nagyobb részét a családtagokkal töltöd. Ingatlanügylet bonyolítására is kiváló ez a nap. Teljesen mindegy, hogy venni, bérelni vagy eladni kívánsz. Nagyobb vásárlást most bonyolíts.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy a felháborodásodnak hangot adsz. Ennek hatására olyan helyzetbe kerülsz, ami miatt megütheted a bokádat. Kollégákkal szemben nagyobb távolságot kellene tartani, mert van aki, kihasznál.