Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy a lelked csordultig lesz szeretettel, szerelemmel. Varázslatos pillanatokat élhetsz át, és nem csak boldognak, hanem szerencsésnek érezheted magad. Pénzügyeid azonban nem alakulnak most úgy, ahogyan szeretnéd.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Még szerencse, hogy nem vagy cukorból! Olyan események történhetnek, amelyeknek a hatására úgy érezheted: elolvadsz! Ha pénzről van szó, akkor most csak a legszükségesebbre szabad kiadni, mert hajlamos lehetsz tovább nyújtózni, mint ameddig a takaród ér.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Nem érdemes belemenni nagyobb vitába, mert nem nyerhetsz. Viszont jól felidegesítheted magad. Olyan találkozásban lehet részed, amely feldobottá tehet. Ugyanakkor olyan élmény is, amelynek hatására rájöhetsz: milyen jó életed van.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Rokon viselkedése miatt megfeszülhetnek az idegeid. De az is lehet, hogy olyan értesítést kapsz, amely kihozhat a sodrodból. A munkában, megélhetésben átmenetileg nehezebb helyzet jöhet létre, de a dolgok rövidesen kedved szerint alakulhatnak.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Vannak helyzetek, amikor igazmondással nem érhető el semmi sem. Ilyenkor megengedett a füllentés, mert ez a kegyes hazugság kategóriájába tartozhat és nem lesznek negatív következményei. Testmozgást iktass be a mai napba.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak. Olyan dolgokat is meg tudsz valósítani, amelyhez korábban se kedvet, se erőt nem érezhettél. De megeshet, hogy olyan valakivel találkozhatsz, akire te gyakorolhatsz nagyobb hatást.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy felkerülhet a szemedre a romantika rózsaszínű szemüvege. De az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akinek a szavai jó hatást gyakorolhatnak az önbizalmadra. Hatására kiegyensúlyozottabbá válhatsz.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Összességében kellemesnek nevezhető ez a mai nap. Olyan esemény is történhet, amelynek a hatására boldognak és elégedettnek érezheted magad. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társadnak szüksége van a te elismerő szavaidra, amivel ne fukarkodj.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

A baráti kapcsolatok még fontosabbá válhatnak, ennek hatására akár irigylésre méltó helyzetbe is kerülhetsz. De az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat összes a sors, aki miatt előnyös helyzetbe kerülsz. Munkamegbeszélésre kiváló ez a nap!

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

Váratlan fordulatok léphetnek fel a kapcsolataidban. Ezért lény nyitott, toleráns, mert ha így viselkedsz, akkor saját magadat hozhatod előnyös helyzetbe. Pénzügyeid alakulása miatt feszültebbé válhatsz. Érdemes lenne felülvizsgálni a családi költségvetést.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

A szerelmi kapcsolatokban nem alakul minden úgy, ahogyan azt a legszebb álmaidban láttad. A csalódás hatására a szakítás gondolata is felmerülhet. Ha szülő vagy, gyermekednek mondd el, mennyire szereted őt.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy rokon miatt idegesíted fel magad. Ami el tud romlani, az el is fog. Ha lehet, a mai napon ne politizálj. Ha ez elkerülhetetlen, akkor nagyon meg kell válogatnod a szavaidat, és azt, hogy kinek, mit mondasz.