Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Nagyon fontos, hogy egyértelműen fejezd magad ki, mert a félreértések napjának is nevezhető a mai. Ha valamit nem értesz, akkor pedig kérdezz! A házasságokban, régi párkapcsolatokban úgy érezheted, többet adsz, mint amennyit kapsz.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Ha pénzről van szó, akkor sajnos most nem állsz a helyzet magaslatán. Ami azt jelenti, hogy megtörténhet, a saját hibádból veszteséget könyvelhetsz el. De az is lehet, hogy olyan hír juthat a fülecskédbe, amely miatt csalódottá válhatsz.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

A munkában, megélhetésben nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt vártad, vagy ahogyan azt szeretnéd. Ezért most nem ajánlott állást változtatni, mert rosszabb helyzetbe kerülhetsz, mint amiben vagy. Egy találkozás feldobottá tehet.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amely miatt talán nehezebben jöhet álom a szemedre. De ne aggódj, minden változik, és ami miatt most keseregsz, abból a későbbiekben talán nem lesz semmi sem.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Ha egy mód van rá, akkor a mai napon ne politizálj, mert ennek hatására olyan helyzetbe kerülhetsz, amibe nagyon nem szeretnél. A munkában nehéz szituáció jöhet létre, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Nagyobb vásárlást most bonyolíts.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Olyan emberek lehetnek a környezetedben, akiktől kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, mert különben olyan dolgot tehetsz, amivel önmagad alatt vághatod a fát. Nyaralást most lenne érdemes lefoglalni.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy olyan dolog jut a tudomásodra, ami előtt döbbenten állhatsz. Ha vannak titkaid, akkor azokra nagyon vigyázz, mert most könnyen kiderülhet, és óriási botrány lehet belőle. Tanulmányi sikerek feldobottá tehetnek.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Vannak a környezetedben olyanok, akiket akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. Próbálj meg diplomatikusan viselkedni, így elkerülheted azt a szituációt, amelyet nagyon nem szeretnél átélni. Ha szülő vagy, gyermekeddel légy következetes.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Összességében kellemes lehet a mai napod, amikor olyan valaki van a környezetedben, aki lesi minden kívánságodat, és igyekszik a kedvedben járni. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak, és a munkahelyeden megvalósíthatod a terveidet.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy a mai napon jobban szeretnéd, ha se rokona, se ismerőse nem lennél senkinek. Ám nincs ilyen szerencséd, ezért olyan dologgal szembesülhetsz, amely miatt akár könny is csilloghat a szemedben. Balesetveszélyes a nap, légy óvatos!

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Ne idegeskedj a jövő miatt. Ne izgulj, hogy mi lesz. Most minden bizonytalan, minden képlékeny, de a dolgok a kedved szerint fognak majd alakulni. Közlekedés során őrjítő helyzet alakulhat ki, nagyobb vásárlást később bonyolíts.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Pénzügyeid nem az elvárásaidnak megfelelően alakulnak. Ezért fontos, hogy jól átgondold, mire adsz ki, mert a megvásárolandók között lesz selejtes termék. Baráti kapcsolatban olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek előtt döbbenten állhatsz.