Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Ámulatba ejtő módon bele tudsz látni embertársaidba. A megérzéseid is átlagon felül működnek, amelyre hallgatnod kellene, mert így kerülheted el a nehéz helyzeteket. Ha dolgoznod kell a mai napon, akkor ez most nehezen megy, mert kevés kedvet érezhetsz hozzá.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Még az is megtörténhet, hogy érdeklődésed az okkult, misztikus, metafizikus témák iránt lesz nagyobb. A pénzedre azonban jobban kellene vigyáznod, ha nem ez lesz a központi témád, akkor békében és nyugalomban telhet a mai nap.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Fokozott érzékenység lehet rád jellemző a mai napon, ezért fordulhat elő, hogy amit korábban észre sem vettél, azon most könnyebben elsírhatod magad. Ennek tudatában próbáld meg nem mellre szívni mindazt, amit mások mondanak. Régi emlék elemi erővel törhet fel a lelkedből.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Amennyiben a mai napon nem lesz központi témád a pénz, akkor nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak érezheted magad. Amennyiben szülő vagy, csemetédnek szüksége van a tanácsodra, a figyelmedre, és arra, hogy nehéz helyzetből megmutasd a kivezető utat.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy a lelked mélyéből a felszínre tör egy olyan régi emlék, amely miatt egykor könnyeket ejtettél. Ez az emlék nagymértékben befolyásolhatja a hangulatodat. Azonban környezeteddel ezt ne éreztesd, mert elronthatod mások örömét.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

A szerelmi kapcsolatokban felütheti a fejét a féltékenység. Arra azért ügyelj, hogy ne hangozzanak el olyan mondatok, amelyek után már nem lehet ott folytatni, ahol abbahagytátok. Pénzügyek miatt ne idegeskedj. Főleg, ha nem tudsz rajta változtatni.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy egy rokonnal, közeli hozzátartozóval úgy összekülönböztök, hogy a konfliktus hosszabb ideig eltarthat, mint gondolnád. Ezért mielőtt megszólalsz, érdemes lenne elszámolni legalább tízig.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Az egészséged megőrzése legyen most a legfontosabb az életedben. Valakit hazugságon kaphatsz, de ne tedd a dolgát még nehezebbé. Ha az ő szemével nézed a helyzetet, akkor meg tudsz neki bocsájtani.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napon dolgoznod kell, és olyan tevékenységet kifejteni, amely a nehezedre esik. Talán jobban vágyhatsz most a magányra, mint korábban bármikor. Szakíts időt arra, hogy el tudj vonulni. Egy kis meditálás a javadra válna.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy elégedetlenséget érezhetsz az életed, az egzisztenciád miatt. De az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan változások történnek, amely miatt tele vagy aggodalommal. Ha valakivel megosztod a problémád, máris könnyebbnek érezheted a mindennapokat.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Legszívesebben álmodozással töltenéd az egész napot, mintsem józan gondolkodással. Legjobb, ha ma nem foglalkozol kifogástalan logikát és okfejtést igénylő tennivalókkal. Kulturális program feldobottá tehet, ami a párkapcsolatodra lehet jó hatással.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Próbálj meg lefaragni abból a vágyadból, hogy másokra erőltesd a saját gondolkodásmódodat, így elkerülheted a feszültséget. Amennyiben beteg személy van a környezetedben, akkor a mai napon légy a segítségére, törődj vele többet.