Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Pozitív hozzáállás, optimizmus, messzire tekintő szemlélet – mindez nagy tervek készítésére jogosíthat fel. Egy valamit kivéve: hajlamos lehetsz átsiklani a részletek felett. Óvatosan kell tehát eljárnod és maradj alkalmazkodó: fékezd önelégültségedet másokkal szemben.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Ha elég időt hagysz arra, hogy a finom részletekre is kitérj, akkor minden pénzzel, sikerrel kapcsolatos ügy tökéletesen fog alakulni. Mindennél fontosabb azonban, hogy önként változtass, mert ezzel alakíthatod a saját jövődet. Orvosi vizsgálatra jó a nap.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Hajlamossá válhatsz a mai napon a dicsekvésre úgy, hogy ezt szinte észre sem veszed. Olyan valaki kérheti ki a véleményedet, aki aztán nem fogadja meg mindazt, amit mondasz. Ezért csak kezeld lazán a hozzád fordulókat, így nem érhet csalódás.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A munkában olyan váratlan helyzet állhat elő, hogy csak kapkodod a fejed, és hirtelenjében azt sem tudod, hogy fiú vagy-e, netán lány? Igazodj a kialakult szituációhoz, mert ez a siker záloga. A párkapcsolatok jövője most nem rajtad múlik.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

A siker nyitja abban rejlik, hogy megőrzöd a humorérzékedet. Ha tudsz nevetni a kialakult helyzeten, akkor nem lesz okod panaszra. Rokonnal való kapcsolatod nem egyszerűen jó, hanem nagyszerű lesz, aki hozzásegíthet a sikerhez és talán némi pénzhez is.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon szőrszálhasogatóvá válhatsz. Egyelőre tedd félre a hosszú távú tervek készítését, és összpontosíts a részletekre. Így kerülheted el, hogy hibát véts, illetve, hogy olyan valakinél húzd ki a gyufát, aki negatív irányban befolyásolhatja életed.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

A mai napon hamar meg fogod találni a „legyet a levesben” és ez most egy jó alkalom, hogy ki is halászd belőle. De nagyon vigyázz arra, nehogy valakinek a negatív véleménye megrendítsen az önmagadba vetett hitedben és bizalomban.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

A mai napon nehezedre eshet a kommunikáció, mert attól félhetsz, hogy kiadod magad, ha elmondasz valamit. Ahhoz, hogy kikerülj a negatív spirálból, légy tudatos a kommunikációban, és csak a szépre, jóra helyezd a hangsúlyt.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy olyan valaki hagyhat el, vagy növeli a közöttetek lévő távolságot, aki eddig fontos volt az életedben. A hiánya fájó lehet, amin kicsit nehezebben tudsz túllépni. Ha pénzről van szó, nem ismersz lehetetlent…

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

Soha nem volt még fontosabb a pozitív gondolkodás, mint a mai napon. Minden rosszban megtalálhatod a jót, és rájöhetsz arra is, hogy a vészes helyzet soha nem olyan komoly, mint amilyennek az adott pillanatban látszik. Barát csalódást okozhat.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy elveszel a mai napon a részletekben és ettől nem látod az összképet. De az is előfordulhat, hogy a feledékenységednek köszönhetően hibát vétesz, vagy a partnereddel kerülsz fasírtba. Vásárlást csak listával a kézben bonyolíts.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Tegyél koncentrált erőfeszítéseket azért, hogy az életet pozitívan lásd, optimistán gondolkodj, és ne félj megszólalni akkor, amikor a saját érdekeidről van szó. Persze ne menj szembe a feletteseddel, mert abból semmi jó nem származhat.