Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Jelentős szellemi energiával rendelkezel a mai napon, ennek is köszönhetően ki tudod fejezni a gondolataidat. Illetve rábeszélőképességed annyira jó, hogy talán még homokot is képes lennél eladni a sivatagban. Baleset- és sérülésveszélyes a nap, vigyázz magadra.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Pénzügyek dolgában a helyzet magaslatán állhatsz. Ez lehet az oka annak, hogy bármihez nyúlsz, az arannyá válik. A környezetedben van egy olyan személy, aki az idegeidre mehet. Próbáld meg visszafogni magad, mert személyében új ellenségre tehetsz szert.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

A mai napon különösen a karok és a lábak vannak kitéve sérülésveszélynek. Nagyon óvatosnak kell lenned, mert belül haragossá válhatsz, ami úgy tehet agresszívvé, hogy szinte észre sem veszed. Új gyógyszer szedésének kezdésére jó a nap.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Szellemileg nagy teherbírással rendelkezhetsz a mai napon, és kihívásként fogsz fel egy nehéz vagy félelmetesnek tűnő problémát is, amivel szembekerülsz. A sikered titka az erős önbizalmadban rejlik, amivel mindenkire jó hatást gyakorolhatsz.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Figyelj oda minden olyan tárgyra, amivel megégetheted, vagy megvághatod magad. Ha van testvéred, akkor miatta tele lehet a lelked aggodalommal és fogalmad sincs, hogy mit csinálj. A problémádat ne csak baráttal beszéld meg, hanem vele is.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Ingerlékennyé válhatsz és a legapróbb dolgok is kihozhatnak a sodrodból. Vagy nem is veled van a baj, hanem csak kellemetlenkedő alakokkal kerülsz össze. Mindkét esetben jót tenne egy kis önvizsgálat: vajon az, ami kibillent téged, egy régebben elfojtott düh tünete?

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

A magadba fojtott düh vagy ellenségeskedés balesetveszéllyel járhat, mert lobbanékony viselkedésre hajlamosít. Figyelj jobban oda és legyél nagyon óvatos, különösen utazás vagy vezetés közben. Kerüld a veszélyes eszközöket és a dühös embereket.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Ha nincs benned harag vagy rosszindulat, akkor minden könnyedén és gyorsan megy. A mai napon még olyan témák is felmerülhetnek, amelyek tabunak számítottak egészen mostanáig. Jót tenne testednek, lelkednek az intenzív mozgás!

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Vannak olyan barátságok, amelyek nem állják ki a mai nap próbáját. De az is lehet, hogy valaki olyan ötlettel áll elő, amelynek hatására megkérdőjelezheted, hogy vajon az épelméjűek táborához tartozik-e? Egy közösségben te lehetsz a sztár.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

A kellő tapintat hiányában úgy tűnhet, hogy mindenki ki akar kezdeni veled. Valójában azonban te keltesz tudattalanul ellenséges érzéseket másokban. Ha ezzel tisztában vagy, akkor az ellenőrzésed alatt tarthatsz helyzeteket és embereket egyaránt.

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Nyilvánvalóan a mai nap nem a legalkalmasabb tárgyalások, fontosabb megbeszélések folytatására, illetve az eszmecserék sem mennek zökkenőmentesen. Fékezd magad másokkal szemben, és törekedj arra, hogy béke honoljon a környezetedben.

Halak

II. 19. – III. 20.

Ragyogó a mai nap arra, hogy új dologba vágj bele, ami hallatlanul sikeressé fog tenni. Rokonnal a kapcsolatod erősebbé válik, ami azért jó, mert a következő időben olyan előnyöket élvezhetsz, illetve a segítségére számíthatsz, amitől az életed könnyebbé válhat.