Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

A mai napon valószínűleg sokat fogsz kommunikálni, többnyire a te kezdeményezésedre. Úgy érezheted, muszáj valakivel megbeszélni a dolgokat és ennek a hatására nagyon közlékeny lehetsz. A partnerkapcsolatra a béke és a nyugalom lehet a jellemző.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Elméd éber és fáradhatatlan, világosan láthatod céljaidat, szándékaidat. Új élmények után vágyakozhatsz, és igencsak mehetnéked támadhat. Fogd hát magad, és utazz el, ha ez lehetséges, mert olyan tapasztalatokra tehetsz szert, melynek nagy hasznát veheted a későbbiekben.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

A mai napon nagyon be lehetsz táblázva, de termékeny nap vár rád. Kiváló időpont a megbeszélésekre, az állásinterjúra. Illetve, ha tanulmányokat folytatsz, nagyon jó eredményt érhetsz el. Partnered rokona miatt úgy érezheted, táncot járnak az idegeiden.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Fontos híreket kaphatsz, amely miatt minden okod meg lehet az örömre. Ha valakivel kényes témáról kell beszélni, akkor a mai nap alkalmas erre is, mert erős a diplomáciai érzéked. Pénzügyek terén nem alakul semmi úgy, ahogy szeretnéd.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Ha valakivel valamit közölnöd kell, akkor most erre remek alkalom kínálkozik. A szerelmi kapcsolatokban fogd vissza magad, ne parancsolgass, mert a kedvesednek elege lesz az egészből, és a menekülési útvonalat fogja keresni. Vásárlásra jó az idő.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

A kíváncsiságod a mai napon nem ismer határokat. Még a leghétköznapibb dolgokban is értelmet keresel. Sőt, az is lehet, hogy olyan dolgok kezdenek el érdekelni, amelyek az ezotéria körébe tartozhatnak. Váratlan találkozás miatt kínos pillanatokat élhetsz át.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Szervezési feladatok és tárgyalások szempontjából kedvező a nap. Akár új tanulmányokba is belekezdhetsz, vagy eredményes vizsgát tehetsz. A párkapcsolatban, ha vannak titkaid, nagyon vigyázz rájuk, mert ha kitudódik, nagy botrány lehet belőle.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy a szokásosnál többet fogsz kommunikálni. De ne akard önző módon megközelíteni a dolgokat. Próbáld meg visszafogni magad, így elkerülheted a vitákat, amelyekkel csak a saját életedet nehezíted meg.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy több lesz a mai napon az agresszív ember a környezetedben. Ezért nagyon fontos, hogy minden helyzetben megőrizd a hidegvéredet, így elkerülheted az embert próbálónak bátran nevezhető helyzeteket.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

Iszonyatosan nagy energiákkal rendelkezel, ezért érezheted úgy, hogy nincs előtted lehetetlen. De az is lehet, hogy annyira be leszel fogva, hogy már eleve ettől felidegesítheted magad. Ha tartoznak neked, akkor ma sikeresen behajthatod kintlévőségeidet.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Képes lehetsz a mai napon a nyílt és világos eszmecserére, de fel kell készülnöd a véleménykülönbségre, illetve ellenállásba ütközhetsz. Kompromisszumra van szükség, amit nem olyan könnyű elérni, de neked most még ez is lehetséges.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Kedvez a mai nap ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének. Ha mesteremberre lenne szükséged, akkor olyat találhatsz, aki megbízható, ám a tudását meg kell fizetned. Baráti kapcsolatban olyan feszültség jöhet létre, amely megszüntetheti a viszonyt.