Horoszkóp 2018. április 29.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Összességében pompás napod lesz, amikor a kedvesed igyekezni fog, hogy a kedvedben járjon. De az is lehet, hogy a dolgok a kedved szerint alakulhatnak, és ettől olyan érzésed támadhat, mintha az élet napos oldalán sétálgatnál.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Valaki a tenyerén szeretne hordozni téged. De az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki nagyban hozzájárulhat majd ahhoz, hogy a dolgok a te kedved szerint alakuljanak. A mai nap kiváló a hosszú távú tervek készítésének.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

A megérzéseid nem egyszerűen jól, hanem átlagon felüli módon működhetnek, ezért hallgatnod kellene rá, mert nemcsak a kellemetlenséget kerülheted el, hanem olyan előnyös helyzetbe kerülhetsz, hogy hirtelen még a legjobb barát is irigy lehet rád.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Kellemesen alakulhat a mai napod akkor, ha ki tudod fejezni az érzelmeidet. Ne fukarkodj a dicsérettel sem, különösen, hogy ez neked nem kerül semmibe. A házasságokban, régi viszonyokban még az is lehet, hogy fordulóponthoz érkeztek…

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Minden okod meglehet a jókedvre és az örömre, hiszen olyan esemény történhet, amely jó hatást gyakorolhat nemcsak a kedélyedre, hanem az önbizalmadra is. Az is lehet, hogy valaki olyan dolgokat mond, amelyek miatt örömödben táncra perdülhetsz.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

A szerelmi viszonyokban elérkezik a tervezgetés ideje: amit most elhatároztok, az be is fog következni. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked magatartása miatt elégedettség járhatja át minden porcikádat. Művészi élmény miatt varázslatosnak láthatod a napot.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

A régi párkapcsolatokra a kiegyensúlyozottság lehet a jellemző elsősorban azért, mert a társad életébe beköszönt a siker. Ez pedig nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy ne csak jókedvű, hanem nyitottabb is legyen. Amit korábban nem tudott tolerálni, az most sikerülhet.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Vannak a környezetedben olyanok, akiket csak akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. Próbálj meg egy kicsit toleránsabb lenni, és meglátod, több dolog alakulhat a kedved szerint. Ha pénzről van szó, nem lesz okod panaszra!

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor meg kell fognod a munka végét. De az is előfordulhat, hogy olyan lehetőségről hallasz, amely miatt anyagilag olyan fantasztikus helyzetbe kerülhetsz, hogy talán el sem mered hinni. Balesetveszélyes a nap!

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

A mai napon a szerelem ege vakítóan kék lehet. Akivel most hoz össze a sors, azzal bátran tervezgetheted a közös jövőt. De az is lehet, hogy olyan élményben lehet részed, amely miatt megfordulhat a fejecskédben, hogy talán tényleg nem csak ez az egy életünk van…

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Ha rokonok között töltöd a napodat, akkor nagyon jól teszed, mert érezheted famíliád tagjainak a szeretetét, gondoskodását. Még az is lehet, hogy olyan dicséretben lesz részed, amely miatt akár zavarba is jöhetsz. Nagyobb vásárlást most bonyolíts.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Annyi fizikai energia buzoghat a mai napon benned, hogy képtelen lehetsz egy helyben ücsörögve semmittevéssel tölteni az időt. Nagyszerű alkalom, hogy elmenj valahová, ahol megmozgathatod az izmaidat, és feltöltheted energiaraktáradat.