Horoszkóp 2018. április 28.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Az lenne a legjobb, ha a mai napon csak lógatnád a lábad. Olyan tevékenységeket végeznél, amelyek feltölthetik lemerülőben lévő energiaraktáraidat. Teljesen mindegy, hogy milyen az idő, a lényeg, hogy a szabadban lehess!

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Képessé válhatsz a mai napon kellő nyomatékkal kifejezésre juttatni a gondolataidat anélkül, hogy szembekerülnél másokkal. Alkalmas pillanat kínálkozik a mai napon arra, hogy fontosabb megbeszélésekre keríts sort. Édesség falatozásakor ismerj mértéket.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

A fizikai energiád a mai nap folyamán megnőhet, ezért képes lehetsz megbirkózni az olyan feladatokkal is, amelyről korábban esetleg úgy gondoltad: ez számodra lehetetlen. Valakinek az irigy, rosszindulatú magatartása előtt döbbenten állhatsz.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Amennyiben a mai napod munkával telik, akkor oda kell figyelned arra, amit teszel, mert hibát követhetsz el, amelynek anyagi következményei lehetnek. Érdemes lenne a mai napba mozgást beiktatni, mert ez még a hangulatodra is jó hatást gyakorolhat.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Vannak a környezetedben olyanok, akik híresek a rosszindulatukról. Ezért jobban járnál, ha senkit nem avatnál a bizalmadba, így elkerülheted a kellemetlen helyzetet és a csalódást. Rokonnal könnyedén rendezheted az esetleges vitákat.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Összességében kellemesen alakulhat ez a mai nap. Amire talán már jó ideje vágyakozol, az most végre bekövetkezhet, és ez elégedetté tehet. De az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki jó hatással lehet a kedélyállapotodra.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Nagyon energikus lehetsz a mai napon, amikor készen állsz még a nehéz, bonyolult munka végzésére is. Éghetsz a vágytól, hogy szeretetet adj. És most az sem zavar, ha többet adsz, mint amennyit visszakapsz. Régi szerető is felbukkanhat a látóhatáron.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Kiváló alkalom kínálkozik a mai napon az olyan kommunikációra, amely elsősorban a számodra fontos. Magabiztosan fejtheted ki a nézeteidet és figyelmesen meghallgathatsz másokat anélkül, hogy védekezésbe kellene kezdeniük.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Szellemi éberségednek köszönhetően könnyen megértheted és felfoghatod a dolgokat. Remek az időszak a tanulásra, illetve a jövőd tervezgetésére. Mindenféle szellemi tevékenységbe érdemes most kezdened, mert ez serkenti alkotókészségedet és megalapozhatja a terveidet is.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

Annyi fizikai energia buzoghat benned, hogy képtelen lehetsz egy helyben ücsörögve semmittevéssel tölteni az időt. Nagyszerű alkalom kínálkozik arra, hogy elmenj valahová, ahol megmozgathatod az izmaidat. Vásárlásra is kiváló az idő.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Légy nagyon óvatos autóvezetés közben, illetve az élesebb eszközökkel, mert sérülést szenvedhetsz el. Viselkedéseddel a mai napon olyan személynek okozhatsz bosszúságot, akinek egyébként nem szeretnél. Ezért mielőtt megszólalsz, számolj el tízig.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Összességében pompásnak nevezhető ez a mai nap, hiszen több olyan dolog történhet, amely miatt örömöt érezhetsz. Tölts több időt a szeretteiddel, és relaxálj a friss levegőn, teljesen mindegy, hogy milyen az idő. Barát örülne, ha felhívnád.