Horoszkóp 2018. április 27.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Minden okod meglehet a jókedvre és az örömre, hiszen az életedben több dolog alakulhat a kedved szerint. De az is lehet, hogy a munkában, megélhetésben történhetnek olyan események, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy a mai napon kedves, gyengéd, romantikus, szentimentális hangulatba kerülsz. Most nem az erotikán lesz a hangsúly. Közeli hozzátartozóid körében, meghitt környezetben kívánod az idődet eltölteni, ami boldoggá tehet.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

A mai napon sokkal fontosabbá válhat a család, ezért akarsz majd velük tölteni sokkal több időt, mint korábban. Az is lehet, hogy olyan finomsággal fogod meglepni a szeretteidet, amely még számodra is újdonság.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A mai napon kevésbé vagy szorgos kedvedben, de ha mégis muszáj valamilyen módon foglalkoznod emberekkel, akkor sikerre számíthatsz. Feltéve akkor, ha őszinte leszel mindenkivel a környezetedben. Valaki ajándékkal kedveskedhet neked.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Hajlamossá válhatsz félrevonulni és hideg fejjel mérlegre tenni kapcsolataidat, illetve azoknak a jelentőségét. A befelé tekintés önmagad mélyebb megértéséhez segíthet, a nagyobb önismeret pedig elindíthat a siker útján. Külföldi utazás pompásan alakulhat.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Jó nap a mai arra, hogy üzleti ügyekkel, pénzzel, karrierrel foglalkozz. Nem az érzelmek, hanem az ész irányít, ennek köszönhetően fantasztikus helyzetbe is kerülhetsz, amely miatt örömödben talán a föld felett lebeghetsz néhány méterrel.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Mind a régebbi, mind az újabb kapcsolatok stabilak lehetnek. Persze csak akkor, ha nem bonyolódsz a társaddal olyan vitába, amelyről pontosan tudod, hogy meddő. Ha engedékenyebb vagy, akkor több dolog alakulhat később a kedved szerint.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

A most kezdődő kapcsolatokban valamilyen téren lényeges különbség mutatkozhat közted és a társad között. De ez nem akadálya a szövetség létrejöttének, amely feltehetően gyakorlatias, józan és szilárd alapokon áll. Pénzedre jobban ügyelj!

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Kellő magabiztossággal és tetterővel rendelkezhetsz, így aztán az élet több területén sikert sikerre halmozhatsz. Jól érzed: bármilyen nehézséggel meg tudsz birkózni. Olyan pénz is ütheti a markodat, amely már jó ideje esedékes volt.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

A szerelmi kapcsolatokban olyan esemény történhet, amely a viszonyotokat még szorosabbá teheti. De az is lehet, hogy te leszel az, aki nagyobb áldozatot vállalhat, ami nem esik nehezedre. Ha szülő vagy, gyermekedre most hatást gyakorolhatsz.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

A rokonaid között lehet az a személy, akire nagyobb figyelmet kellene fordítanod, aki miatt boldognak és elégedettnek is érezheted magad. Kedvez az idő mindenféle ingatlannal kapcsolatos ügy bonyolításának. A szerelem édes angyalkája is a válladra telepedhet…

 

Halak

II. 19. – III. 20.

A kapcsolatok mindennél fontosabbak lehetnek, hiszen ezeknek köszönhetően kerülhetsz olyan helyzetbe, amely miatt határtalanul boldognak érezheted magad. A házasságokban, régi együttélésekben a társadhoz kellene alkalmazkodnod és akkor béke lesz.