Horoszkóp 2018. április 26.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Az lenne a legjobb, ha a mai napon a politika tabu téma lenne. Ellenkező esetben olyan valakivel kerülhetsz fasírtba, akivel nagyon nem kellene. A munkahelyeden olyan változások vehetik kezdetüket, amelyek hatással lehetnek a te megélhetésedre.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

A mai napon el kellene számolnod tízig, mielőtt megszólalsz. Így kerülheted el, hogy olyat mondj, amivel önmagad alatt vághatod a fát. Ha tanulmányokat folytatsz, figyelj, mert változásokra van kilátás, ami befolyással lehet a hétköznapjaidra.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Értéktárgyaidra és a testi épségedre jobban kellene ügyelned, mert kár érhet, vagy nehéz helyzetbe kerülhetsz. Ha pénz-, vagy hivatalos ügyeket szeretnél bonyolítani, akkor fel kell készülnöd egészen elképesztő helyzetekre. A legfontosabb: légy türelmes.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. Olyan helyzet alakulhat ki, amelynek hatására akár búcsút is inthettek egymásnak. De a sors lehetőséget kínálhat arra, hogy megmentsd a kapcsolatodat. Persze csak akkor, ha tényleg ezt szeretnéd.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

A munkában, megélhetésben alakulhat ki olyan váratlan helyzet, amelyet nehezebben tudsz kezelni. De megeshet, hogy olyan személy van a közvetlen környezetedben, aki nem a jóindulatáról híres. Ezért nagyon meg kell nézned, hogy kinek, mit mondasz.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

A szerelmi kapcsolatokban olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt a viszonyotok próbatétel elé kerülhet. Még az is lehet, hogy kibékíthetetlen ellentét alakul ki közöttetek, és sor kerülhet egy olyan beszélgetésre, amely a jövőtökkel kapcsolatos.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Ha családról van szó, akkor nagyobb türelemre lenne szükség, mert különben olyat tehetsz, amelyet később nagyon megbánhatsz. Ingatlannal kapcsolatos ügyeket azért ne bonyolíts ma, mert később sokkal kedvezőbb lehetőség bukkanhat fel.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Egy számodra fontos beszélgetésre kerülhet sor a mai napon. De az is lehet, hogy te gyakorolhatsz valakire nagy hatást. Lényeg, hogy ez a mai nap a sikeres kommunikációnak az ideje. Bármihez adhatod a nevedet is, mert az sikerre ítéltetett.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálnod. Csak listával a kézben indulj vásárolni, mert olyasmire adhatsz ki, amire nincs szükséged, vagy ami selejt. Baráti kapcsolat még fontosabbá válhat, régi ismeretségben új fejezet kezdődhet.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

Hihetetlenül nagy erővel és energiával rendelkezhetsz a mai napon. Nincs előtted lehetetlen. Mivel a regenerációs készséged is nagyon erős, ezért ha betegséggel küszködtél, most a gyógyulás útjára léphetsz. Ha egy mód van rá, ne politizálj!

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy a mai napon te leszel a legnagyobb pletykafészek. Ha jót akarsz magadnak, akkor ne menj bele olyan dolgokba, amelyekkel esetleg másoknak kárt okozhatsz. Illetve ne ülj fel mindenféle mendemondának.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy új közösségbe kerülsz. Vagy a meglévő csapatban – amelynek te is tagja vagy – olyan új személy érkezhet, aki neked is új irányt tud mutatni. Egyre többször gondolhatsz arra, hogy változtatni kellene az életeden.