Horoszkóp 2018. április 25.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Kommunikációs zavarok merülhetnek föl a mai napon. Ezért lényeges, hogy érthetően és világosan fejezd ki magad. Felettesednél nem kellene most semmilyen tervedet előadnod, mert nem találsz nála ebben az ügyben nyitott fülekre.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

A mai napon az lenne a legjobb, ha nem mondanál semmiről és senkiről véleményt. Ha nem állnál elő a terveiddel és a pénz sem lenne központi témád. Ha erre képes vagy, akkor nagyobb bonyodalmak, negatív események nélküli lesz a napod.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan dolog juthat a tudomásodra, amelyet felhasználva önmagadat hozhatod előnyös helyzetbe. De az is lehet, hogy találkozhatsz egy olyan személlyel, akinek a jókedve, az optimizmusra rád is átragadhat…

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Igen nehéz lesz megállni, hogy a mai napon ne kényeztesd el magad. Finom italokkal és még finomabb falatokkal. Nincs is ezzel semmi baj, csak próbálj mértékletes maradni. Olyan valakivel találkozhatsz, aki jó hatást gyakorol a kedélyedre.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon úgy érezheted, hogy társaságra lenne szükséged. Ez az oka annak, hogy mindenkivel nagyon jól kijöhetsz. Barátkozó lehetsz, de nem tolakodó módon. Vigyázz, mert adódhat egy olyan lehetőség, amelyről elmondható: túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Megtörténhet, hogy a mai napon kevesebb kedvet érezhetsz a munkához. Pedig össze kellene szedni magad, és az elvégzendőkre koncentrálni, mert amit ma nem végzel el, a miatt a későbbiekben nehéz helyzetbe kerülhetsz. Utazás során bosszúság érhet.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. Ennek hatására olyan helyzet jöhet létre, amely miatt akár könny csilloghat a szemedben. Ha egy mód van rá, akkor ne legyen a mai napon központi témád a politika, mert ebből semmi jó nem származhat.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Rendkívül balesetveszélyes ez a mai nap, légy óvatos. Olyan téma kerülhet terítékre, amely miatt a vérnyomásod az egekbe emelkedhet. De az is lehet, hogy valakinek a stílusa miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Mindennél fontosabb a nyugalom megőrzése.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Pénzügyeid nem alakulnak úgy, ahogyan szeretnéd, vagy ahogyan remélted. Ezért jobb lenne, ha elhalasztanád azokat a dolgokat, amelyek miatt a pénztárcádba kellene nyúlni, mert később igazán jó lehetőséget sodorhat az utadba az élet.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

Olyan hír juthat a fülecskédbe, amely miatt egyik ámulatból a másikba eshetsz. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akitől nagyon sokat tanulhatsz. A munkahelyeden rövidesen olyan helyzet jöhet létre, amitől örömödben fülig érhet a szád.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

A munkahelyeden olyan események történhetnek, amelyek miatt az idegeid megfeszülhetnek. De az is megeshet, hogy a feletteseddel történhetnek olyan dolgok, amelyek a te megélhetésedre is hatást gyakorolnak, befolyásolják a jövődet.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

A kapcsolatok a mai napon fontos szerepet játszhatnak az életedben. Talán éppen protekcióra lenne szükséged, mert ennek hatására irigylésre méltó helyzetbe kerülhetsz. Ha vannak titkaid, ezekre nagyon vigyázz, mert ha kitudódik, nehéz helyzetbe kerülhetsz.