Horoszkóp 2018. április 24.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy olyan valaki körül foroghatnak a mai napon a gondolataid, aki egykor fontos szerepet játszhatott az életedben, és aki ma már csak egy emlék csupán. A munkában olyan sikereket érhetsz el, hogy irigyeidnek száma megduplázódhat.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Általában elmondható a mai napon, hogy olyan emberekhez vonzódhatsz, akik mások, mint akikkel általában találkozni szoktál. És meglehet, hogy ezektől a személyektől nagyon sokat tanulhatsz. Nagyobb vásárlásra, eladásra is jó a nap.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Olyan esemény történhet a mai napon, amelynek hatására a látóköröd kitágulhat és valószínűleg, ennek minden pillanatát élvezni fogod. Most érdemes lefoglalni a nyári utazást. Pénzügyeidnek alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A mai napról elmondható, hogy több dolog gördülékenyen megy. Ez főleg a pozitív kisugárzásodnak köszönhető. Kreatív témákkal kerülhetsz kapcsolatba üzleti vállalkozásod vagy a munkád során. Titkos szerelmi viszonyban boldog pillanatokat élhetsz át.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Azon veheted észre magad, hogy romantikus érzelmeket táplálsz egy olyan személy iránt, akivel a munka vagy a hétköznapi rutin során találkozol. A most induló szerelmi kapcsolatokban olyan pillanatokat élhetsz majd át, amelyet eddig talán még sohasem.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Mindenféle kapcsolatod pompásan alakulhat. Ezért ha van, amit már jó ideje szeretnél elérni, de nem sikerült, akkor eljött az ideje annak, hogy újra előadd. Kérésed meghallgatásra találhat. Pénzedre jobban ügyelj, mert figyelmetlenség miatt veszteség érhet.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Ha képtelen vagy igazán és teljes szívvel, önzetlenül segíteni, szolgálni vagy gondoskodni másokról, akkor inkább ne tegyél semmit. Ugyanis ez a mai nap az őszinte odaadás ideje, amikor ki kellene szolgálnod azt, aki erre rászorul.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Fogékony lehetsz a szerelemre, a vidámságra. A mai napon könnyedén magadhoz vonzhatod az embereket. Megfelelő alkalom kínálkozhat a szórakozásra vagy a kikapcsolódásra. Illetve olyan személlyel hozhat össze a sors, akinek élvezheted a társaságát.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Kevesebb kedvet érezhetsz a mai napon a nagyobb fizikai erőkifejtéshez. Ezért állhatsz hozzá a munkához úgy, hogy más is hozzáférjen. Olyan kedvező pénzügyi lehetőség adódhat, amelyet vétek lenne nem kihasználni. Balesetveszélyes a nap, légy óvatos.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

Ha kedvező benyomást szeretnél tenni másokra, akkor a mai napon kellene a tettek mezejére lépned, mert a sors támogatását élvezheted ebben az ügyben. Megtörténhet, hogy némi elismerésre vagy előnyös helyzetre számíthatsz a fellépésed miatt.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Társaságra vágyhatsz a mai napon, és élvezheted a barátaiddal eltöltött órákat, akik örülni fognak, hogy veled lehetnek. Még az is lehet, hogy új barátra is szert tehetsz. Ha elégedetlen vagy a munkakörülményeiddel, akkor ennek most kellene hangot adni.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Kedvez az idő annak, hogy változtass az életeden. Ha elégedetlen vagy a munkáddal, akkor ne habozz tovább: tedd meg az első lépéseket a változtatás útján. Kollégával nagyon jól kijöhettek, szinte félszavakból is megértitek egymást.