Horoszkóp 2018. április 23.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Óriási erővel és energiával rendelkezhetsz a mai napon. Ennek köszönhetően nincs előtted olyan akadály, amelyet ne tudnál legyőzni. Illetve olyan feladat, amelyet ne tudnál elvégezni. A felettesednél a mai napon mindent elérhetsz, amit csak akarsz.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

A régi párkapcsolatokban több dolog alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd. A társad is sokkal nyitottabb, toleránsabb, ezért ha bármit el akarsz érni nála, akkor most kellene a tettek mezejére lépned. Valaki kellemes meglepetést szerezhet, értékeld az igyekezetét.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Kellemes hangulatban lehetsz és hasznodra válna egy kis lazítás. Ha most vagy a nagyon közeli jövőben indulsz útnak, akkor azt nagyon jól teszed, mert az új élmények hatására fantasztikus formában lehetsz. Nagyobb vásárlásra jó a nap.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Ha vigyázol arra, hogy ne ess túlzásokba, amit később megbánhatsz, akkor ez a mai nap kiváló pénzügyi tárgyalásokra, vagy befektetésekre. De az is lehet, hogy olyan művészi élményben lehet részed, amely feltöltheti lemerülőben lévő energiaraktáraidat.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Vidám és barátkozó kedvedben lehetsz. Most ragyogó alkalom kínálkozik arra, hogy észrevedd és értékeld mindazt a szeretetet és ragaszkodást, amely körülvesz. A munkában olyan sikereket érhetsz el, amely miatt irigyeid száma megduplázódhat.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon minden simán mehet, még akkor is, ha esetleg rendezned kell bizonyos nehézségeket. Jó alkalom kínálkozik arra is, hogy korábbi, vitás ügyek végére pont kerüljön. A peren kívüli megállapodásra is remek alkalom kínálkozhat.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Nem lesz okod panaszra, mert több dolog is jól megy, még akkor is, ha akad néhány nehezen orvosolható problémád. Megtörténhet, hogy új szerelem tűnhet fel a láthatáron. De az is lehet, hogy régen látott ismerőssel hoz össze a sors.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Most minden kapcsolatod igen reményteljesen alakulhat. Jó ez az időszak arra, hogy pontot tegyél az esetleges vitás kérdések végére. Tisztázd az álláspontodat, vagy ha kell, akkor állj ki a magad igazáért. Számodra fontos megbeszélés jól sikerülhet.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Szinte csak a kisujjadat kell megmozdítani, hogy pénzt vonzz magadhoz. Ha hitelre van szükséged, akkor most jó eséllyel indulhatsz érte. Érdemes lenne belekezdeni rendszeres testmozgásba, amely jó hatást gyakorolhat testre és lélekre egyaránt.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

Ha a szexuális életedre az állóvíz volt eddig a jellemző, akkor most minden megváltozik. De az is lehet, hogy rendkívül kreatív lehetsz, és akár korszakalkotónak nevezhető ötleteid is támadnak, amelyeket érdemes lenne leírni, mert a megvalósításra csak később nyílhat lehetőség.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

A munkában, megélhetésben olyan dolgok történhetnek, amely miatt örömödben talán fülig érhet a szád. Felmerülhet a változtatásnak a lehetősége: lépj bátran, mert ez lehet életed egyik legjobb, legsikeresebb döntése. Ismerőst dicsérj meg.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Olyan valakivel hozhat össze a sors, aki miatt roppant szerencsésnek érezheted magad. De az is lehet, hogy vannak olyanok a közvetlen környezetedben, akik jó szándékúak, akik igyekeznek a kedvedben járni. Értékeld ezt a viselkedést.