Horoszkóp 2018. április 21.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

A kommunikáció jegyében zajlik a mai nap, amikor olyan személyekkel, olyan témákról esik szó, amely talán régebb óta foglalkoztat. Illetve átadhatod valakinek a tapasztalataidat is. A régi párkapcsolatokban nagy lesz a harmónia.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy mindenféle új ötleted támadhat a mai napon, amivel például hatékonyabbá válhat a munkavégzésed. És az is nagyszerű, ha figyelembe veszed a munkatársaid, vagy a közeli hozzátartozóidnak az érzékenységét, és eszerint cselekszel.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Remekül tudsz a mai napon aprólékos dolgokkal foglalkozni és ilyenkor megbeszélheted a problémáidat is. Különösen, ha ezek munkatárssal vagy a munkáddal kapcsolatosak. Kiváló a mai nap otthoni nagytakarításra, esetleg a konyhában is jeleskedhetnél…

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Az lenne az igazi, ha többet foglalkoznál az egészségeddel, és belekezdenél egy új, átfogó egészségmegőrző programba. A szerelmeddel is fantasztikus napot tölthetsz együtt. A régi párkapcsolatokban egy kényes téma kerülhet terítékre, és ami elhangzik, az boldoggá tehet.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy hurcolkodásra, cipekedésre kerülhet sor. Vigyázz arra, hogy semmit ne vigyél túlzásba, illetve ne erőltesd meg magad. Családi ügyek is foglalkoztathatnak, és végleges döntés születhet egy régi, talán kényes ügyben is.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Észjárásod hirtelen felélénkülhet, és igen aktívvá válhat. Mindenféle szellemi tevékenységre nézve kedvező az idő. Viszont döntést ne hozz, mert túl gyorsan pereghetnek az események ahhoz, hogy most végleges döntés szülessen.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Kiváló az idő a nyílt kommunikációra és jobban ki is veszed belőle a részedet, mint általában. Nagyon fontos, hogy úgy fogalmazz, hogy mindenki értse, mit akarsz mondani. Így elkerülheted a csalódást, illetve a nyomában járó veszteséget.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Hajlamossá válhatsz a mai napon mindent magadban tartani, pedig jobb lenne őszintén kibeszélni a dolgokat, és kapcsolatban maradni a valósággal. Közelebb kerülhetsz éned mélyebb rétegeihez, és jobban megérted, hogy mi, miért történik veled.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Kiváló a mai nap olyan tevékenységek végzésére, amelyek pénzt, nem is kevés pénzt hoznak. A lényeg, hogy semmit ne vigyél túlzásba, mert ennek egészségügyi következményei lehetnek. Ha nem kapkodsz, akkor sikeres lehet egy megbeszélésed.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

Hatékonyan tudsz kommunikálni a mai napon, főleg azért, mert nem csapongsz ide-oda egyik témáról a másikra, és ezzel nem hozod zavarba a környezetedben élőket. Tudatosan törekedj a mai napon a lazításra, és próbálj meg kellemes dolgokra gondolni.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Tárgyilagos szemléletmódod lehetővé teheti, hogy egy kicsit magadba mélyedj és önvizsgálatot tarts. Ha vendéget vársz, akkor ma megmutathatod, hogy milyen fantasztikus kreációkat alkotsz a konyhában. Ha utazol, minden tökéletes lehet.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Most megvalósíthatod a terveidet és világossá teheted álláspontodat mások előtt. Csak ne felejtsd el meghallgatni az ő véleményüket is és tényleg vedd is figyelembe azokat. Tölts több időt a friss levegőn, még akkor is, ha az idő nem napfényes.