Horoszkóp 2018. április 20.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Amennyiben párkapcsolatban élsz, akkor társad rokonsága miatt alakulhat ki feszült helyzet. Még az is lehet, hogy neked kell a társadat csitítanod, mert elkaphatja őt a harctéri idegesség, aminek hatására olyat tehet, amit később nagyon megbánhat.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Kollégáid között vannak olyanok, akik kihúzhatják a mai napon nálad a gyufát. De az is lehet, hogy valakit el kell látnod, amitől egy idő után úgy érezheted, mintha a szolgálója lennél. Ha egy mód van rá, akkor a mai napon ne legyen témád a politika.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Hajlamossá válhatsz elmerülni az ezotériában, és sajnos olyan valakivel kommunikálhatsz, aki inkább kóklernek nevezhető, aki tévútra vihet. Ha lehet, akkor ezt a témát és a politikát kerüld. Pénzügyek terén minden okod meg lehet az örömre.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Nem kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek intézéséhez. De családtaggal is összerúghatod a port, illetve szomszéddal jöhet létre őrjítő helyzet. Ha sikerül ebben az idegesítő szituációban megőrizni a hidegvéredet, akkor minden a terveid szerint alakulhat.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

A munkahelyeden történhetnek olyan helyzetek, amelyek miatt feszültté válhatsz. De az is lehet, hogy kétszer kell fáradnod, vagy tartozol az ördögnek egy úttal. Ha valakit orvoshoz kell kísérned, akkor járj a kedvében, mert már ez is gyógyító hatással bír.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

A szerelmi kapcsolatokban feszültség alakulhat ki, és ha még nem szakítottatok, akkor elérkezhet a pillanat, amikor az útjaitok szétválhatnak. Ha szülő vagy, gyermeked miatt extra kiadásokra kerülhet sor, amin azért ne idegeskedj, mert úgy sem tudsz változtatni rajta.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy valaki megpróbál befolyásolni, és olyasmire rábeszélni, ami miatt később akár bajba is kerülhetsz. Ezért a mai napon ne hallgass senkire, csak a saját megérzéseidre. Nagyobb vásárlást el kéne halasztani, mert később kedvezőbbek lehetnek a körülmények.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy a felettesed mond el olyan dolgokat, amelyeket titokban kellene tartanod. Illetve csak olyan személlyel megbeszélni, akiben tökéletesen megbízol. Olyan valakivel hozhat össze a sors, aki érdekes dolgokat mondhat, amelyen elgondolkozhatsz.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy baráti kapcsolat szűnik meg a pénz, az anyagiak miatt. De az is lehet, hogy egy közösségben nem találod most a helyed. Teljesen mindegy, hogy ennek a társaságnak mennyi ideje vagy tagja. Kiváló a nap utazásra, nagyobb vásárlásra.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

A munkában nehéz helyzet jöhet létre. Feletteseddel szemben próbálj meg higgadt maradni. Még akkor is, amikor tudod, hogy neked van igazad. A munkahelyeden olyan hír is a fülecskédbe juthat, amely miatt nyomban fel kell keresned a főnöködet.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Nem kedvez az idő a hosszabb utazásoknak. Ha külfölddel kapcsolatban vannak terveid, akkor azokat felül kellene vizsgálnod, mert a jelen helyzetben kiderülhet, hogy az egész halálra van ítélve. A munkahelyeden változások fognak bekövetkezni.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

A munkahelyeden változásokra van kilátás, de ne izgulj, mert az olyan rabszolgáknak, mint amilyen te is vagy, biztos az állása. Ha külföldi utazást tervezgetsz, akkor olyan dologra jöhetsz rá, amely miatt még nagyobb kedvet érezhetsz az utazáshoz.