Horoszkóp 2018. április 19.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

A titkok napja lehet ez a mai, amikor olyan információ birtokába kerülhetsz, hogy úgy érzed, világgá kellene kürtölnöd. Ezt semmiképp ne tedd meg, mert olyan pletyka alakulhat ki belőle, hogy rendkívül kellemetlen helyzetbe hozhatod vele saját magadat.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

A házasságokban, régi együttélésekben a társaddal a kapcsolatod kiegyensúlyozott lehet a te viselkedésednek köszönhetően. Úgy tűnik, mintha neked sokkal fontosabb lenne a viszonyotok, és ezért nagyobb áldozatokat is képes vagy meghozni érte.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Az egészségedre jobban kellene ügyelned. Ha orvosi vizsgálatra kerül sor, akkor meg kell acélozni az idegeidet, mert őrjítő helyzet jöhet létre. Valakinek a viselkedése miatt akár duplán fáradhatsz a mai napon. Ne mérgelődj, mert ezzel csak a saját energiádat pazarolod.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Varázslatos pillanatokat élhetsz át, ha szerelmes vagy. Ha még nem talált el Ámor nyila, akkor a mai napon meglepetten tapasztalhatod, hogy valaki iránt egészen másként érzel most, mint korábban. Nyílt ellenséged ma nem tétlenkedik.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Szexuális étvágyad és érzelmeid megerősödhetnek, elmélyülhetnek, felfokozódhatnak. Bepillantást nyerhetsz fontosabb kapcsolataidba, miután a felszín alatt kutathatod a lényeget. Hiszen most nem elégszel meg a külszínnel.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

A most kezdődő kapcsolatodra minden bizonnyal a felfokozott és heves érzelmek lehetnek a jellemzők. A munkádban meg fog mutatkozni a belső felfokozottság, amit ilyenkor érzel és az ettől nyomatékosabbá, hatékonyabbá válik. Pénzedre jobban ügyelj!

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

A sors lehetőséget kínálhat arra, hogy belebonyolódj egy olyan szerelmi kapcsolatba, amely a testiségre épül, amelyben a léleknek nem sok szava lesz, viszont a mindent elemésztő szexnek már igen. Kiváló a mai nap arra, hogy nagyobb vásárlást bonyolíts.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Szexuális izgalmi állapotba kerülhetsz és keresheted a kiutat a mindennapokból. Szerelembe eshetsz valakivel, a meglévő kapcsolatod háta mögött. Érzelmeid igen intenzívek lehetnek, de ez a fellángolás nagyon gyorsan tovaszáll. A féltékenység érzését próbáld meg legyőzni.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Féltékenység, bűntudat vagy más negatív érzések bonyolíthatják a mai napon a helyzetet. Ezeket az energiákat legjobb, ha célirányosan használod fel partnereddel való ráhangolódásra, majd élvezheted a tűzijátékot, ami ezután következhet.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

Mindenféle kapcsolatodnak a hőfoka a mai napon megnőhet, bár ez nem feltétlenül kellemetlen. Ne zárkózz el attól, hogy őszintén a mélyére tekints a dolgoknak. Ne állj ellent, ha változtatásokra van szükség. Engedd átalakulni a párkapcsolatodat is.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Kreativitásod és ihletettséged ma szárnyakra kaphat. Ülj le, és hangolódj rá önmagadra. Hajlamossá válhatsz arra, hogy felkerüljön szemedre a rózsaszínű szemüveg. Így aztán nem lehet majd csodálkozni azon, ha csalódást szenvedsz el.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Váratlan fordulatok léphetnek fel kapcsolataidban. Az, hogy ezeket miként fogadod, a kapcsolat milyenségétől és saját rugalmasságodtól függ. A most kezdődő viszonyok különlegesek lesznek. Olyanok, amelyet azelőtt még sohasem éltél át.