Horoszkóp 2018. április 18.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden elfogadhatatlan helyzet alakul ki. Valaki megpróbál megfúrni: vágyik a te állásodra, kenyérkeresetedre. Felettesedre hatást gyakorolhatsz, ezért légy vele őszinte, és élvezheted a bizalmát.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

A környezetedben van az az öntelt személy, akinek a viselkedése befolyásolja a kedélyállapotodat. Próbálj meg nem tudomást venni róla, mert ha belesétálsz abba a csapdába, amit neked állít, akkor talán még egészségi problémáid is kialakulhatnak.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. Még az is lehet, hogy felmerül benned a szakítás gondolata. Régi szerető bukkanhat fel a színen, és neked csak a szép emlékek jutnak az eszedbe. Kedvez az idő új munka vállalásának.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Túláradó energiák annyira magabiztossá tehetnek, hogy értelmetlen kockázatokba is belemehetsz. Légy most duplán óvatos minden tevékenységben, amely potenciálisan veszélyes lehet. Közlekedés során kisebb-nagyobb kellemetlenség érhetnek.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Energikusságod és saját képességeidbe vetett bizalmad a kockázatvállalásra sarkallhat és most számíthatsz is a sikerre, ha terveid vagy beruházásaid egyáltalán érnek valamit. Kedvez az idő új programok, új dolgok beindításának, mert Fortuna most veled van.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Pénzügyek dolgában a mai napon nem állsz a helyzet magaslatán. Ezért jól tennéd, ha semmire sem költenél, így elkerülheted, hogy olyasmire adj ki, ami egyenlő a pénzkidobással. Ha szülő vagy, csemetéddel szemben légy elnézőbb.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Az a rengeteg energia, amit most magadban érzel meggondolatlanná, lobbanékonnyá hajlamosíthat, hacsak le nem dolgozod megfelelő módon. Vigyázz mindennel, amit a mai napon végzel. Valaki rád bízhatja a titkát, amit nagyon nehéz lesz megőrizni.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy ellenállásba ütközhetsz. Ezért senkit sem okolhatsz, hiszen a saját hibádból, saját fellépésednek köszönhetően. Önösséged erőteljesen megmutatkozhat, talán rámenősségeddel magadra haragíthatod a környezetedet.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Sok sikert érhetsz el a mai napon. Nemcsak a munkában, hanem olyan tevékenységben is, amely esetleg a hobbid, vagy ami nem tartozik a pénzkereseti foglalatosságaidhoz. Egészségedre mindennél jobban kellene ma ügyelned.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

Képes lehetsz a mai napon egyedülálló módon, szokatlan hévvel és nyomatékkal kifejezni valós lényegedet az alkotómunkádon keresztül. Szexuális vágyaid ma erősebbek lehetnek az átlagosnál, és ezt olyan valaki iránt érezheted, aki iránt nem kellene…

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Energiaszinted a mai napon annyira magas lehet, hogy ha nem találsz megfelelő levezetést, nyughatatlanná és ingerlékennyé válhatsz embertársaid iránt. Az erők elfojtása pedig egészségi problémát alakíthat ki. Ezért végezz kedvedre való fizikai tevékenységet.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Kedvez a mai nap arra, hogy belevágj egy újabb feladatba, amiért később elismerést zsebelhetsz be. Hasznos dolog lenne valamilyen fizikai tevékenységet végezni. Bár a semmittevés nem feltétlenül ártalmas, mégis kárba veszne az erőd, amiből most sok van.