Horoszkóp 2018. április 17.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

A régi párkapcsolatokban bekövetkező változások hatására még komolyabbá válhat a kötődés. Valakiről a közvetlen környezetedben kiderülhet, hogy álnok. A magatartásán teljes mértékben ledöbbenhetsz, és meg is szakíthatod vele a viszonyodat.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Ma alapos munkát végezhetsz, szervezetten, tervszerűen láthatod el a feladataidat, odafigyelsz a részletekre. Valószínűleg semmit nem kell majd utólag átgondolnod, illetve átdolgoznod. A párkapcsolatokban a béke a te magatartásodon múlik.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Minden olyan tanulmány vagy feladat szempontjából kedvező ez a nap, ahol koncentrált figyelemre van szükség az apró részletek iránt. Nagyszerű alkalom kínálkozik arra is, hogy a terveidet felülvizsgáld, mert rájöhetsz, hogyan és min kell változtatnod.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Elméd rendezetten működhet, jól tudsz összpontosítani. Összefogott, óvatos lehetsz és villámgyorsan el tudsz igazodni a részletek kusza hálójában. Most a konkrétumok érdekelhetnek, nem pedig a filozofálgatás. Pénzedre jobban vigyázz!

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Itt a ragyogó alkalom, hogy szemügyre vedd életedet, terveidet, családodat, foglalkozásodat, környezetedet vagy bármit, hogy lásd mi az, ami működik, mi az, ami nem. Eközben rengeteget tanulhatsz saját magadról is. Beteg személynek légy a segítségére.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Ez egyike azon napoknak, amikor legszívesebben meglógnál a munkahelyedről. Úgy érezheted, agyonnyom a munka és a kötelesség, és nem teheted azt, amihez igazán kedved lenne. Türelmetlenné válhatsz mindenfajta korlátozással szemben.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Ha képes leszel belátni, hogy nem feltétlenül a kedvesed, vagy a környezetedben élők azok, akik téged korlátoznak, akkor szinte minden úgy alakulhat, ahogyan azt szeretnéd. Ha belátod, hogy mindenki maga teremti mag saját valóságát, az életed könnyebbé válik.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Újra és újra ellenőrizned kellene a veled szemben támasztott követelményeket, illetve az erről alkotott előítéleteidet, és ha ehhez még türelem is társul, nem lesz okod panaszra. A munkahelyeden azonban nyugtalanító hírek kelhetnek szárnyra. Ne izgulj, neked biztos a helyed.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy az energiaszinted a padlóra kerül. Talán úgy érezheted, mintha a körülmények súlya alatt roskadoznál. Tekintsd át újra saját választásodat, vállalásaidat, lehet, hogy nem is kell megtenned mindazt, amit szerinted elvárnak tőled.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

Próbálj meg segítséget kérni, nem kell megszakadnod, nem kell mindent egyedül végezned. Ha párkapcsolatról van szó, dilemmába kerülhetsz, mert nem tudod, hogy kell adni magadból másoknak. Kérdezd meg, és a válasz szerint cselekedj.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Amennyiben szülő vagy, akkor a gyermekedre nagyobb figyelmet kellene fordítani, akinek a lelkén úrra lehet a bizonytalanság. Ha úgy érzed, hogy valaki megpróbál korlátozni, akkor mérgelődés helyett, inkább beszélj vele őszintén. Az eredménnyel elégedett lehetsz.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Téves fogalmaid lehetnek arról, amit „tenned kell”. Saját választásaid vagy hibás nézeteid lehetnek a korlátaid. A problémák ma rávilágítanak, hová kell energiáidat koncentrálni, hogy több eredményes légy, és nagyobb önbizalomra tegyél szert.