Horoszkóp 2018. április 16.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban nagy lehet az összhang közöttetek. Kölcsönös elfogadás lehet a jellemző a viszonyotokra. A környezetedben is több az olyan ember, aki rendkívül vonzónak talál, és szeretne meghódítani…

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Szerencsésnek érezheted magad, ha munkáról van szó. Ha nincs állásod, olyan lehetőséget sodorhat az utadba az élet, amely miatt még azok is irigykedhetnek rád, akikkel a kapcsolatod harmonikus és kiegyensúlyozott volt. Beteg személlyel törődj többet.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Ha még nem vagy szerelmes, akkor Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Amennyiben szülő vagy, gyermeked miatt büszkeséget érezhetsz. A munkában nehéz helyzet alakulhat ki, de nincs olyan gond, amin ne tudnál felülkerekedni, megoldani.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Kedvez a mai nap ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolításának. Illetve szomszéddal, testvérrel szemben úgy alakulhatnak az ügyeid, ahogyan azt szeretnéd. Érdemes lenne felkeresned a fognyúzót akkor is, ha most nincs problémád.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Bármihez adhatod a neved, mert az hallatlanul sikeres lesz. A most kötött szerződések, a most bonyolított tárgyalások is fantasztikus eredményt hozhatnak. Az értékesebb vásárlásokat is most kellene bonyolítani. Egy találkozás felvillanyozhat.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Most minden az anyagiakról szól, és minden okod meg lehet az örömre, hiszen a pénz úgy vonzódik hozzád, mint mágnes a vashoz. Érdemes új vállalkozásba kezdeni, vagy munkahelyet változtatni, mert anyagilag nagyon jó helyzetbe kerülhetsz.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Az élet több területén érhetsz el sikereket. A megélhetésben olyan helyzetbe kerülhetsz, hogy irigyeid száma hirtelen annyi lesz, mint égen a csillag. Kedvez az idő megbeszélésnek, randevúnak, utazásnak, olyan valakivel találkozhatsz, aki miatt örömöt érezhetsz.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Még az is előfordulhat, hogy valaki rád bízza a titkát. Illetve olyan információmorzsák juthatnak a birtokodba, amin elgondolkodva olyan megállapításra jutsz, ami a jövőddel kapcsolatos. Beszéld meg mindazt, amit gondolsz, egy közeli ismerősöddel.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Még az is előfordulhat, hogy egy baráti kapcsolatban úgy alakul minden, ahogyan szeretnéd. De az is megtörténhet, hogy egy közösség – amelynek a tagja vagy – úgy gondolhatja, nélkülözhetetlen vagy. Munkahelyeden történhetnek változások, amelyhez alkalmazkodnod kell.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

Olyan hosszútávú változások történhetnek az életedben, amelyek miatt talán még a világnézeted is megváltozik. De az is lehet, hogy a felettesed magatartása miatt változhat a véleményed bizonyos dolgokról. Új lehetőség is adódhat, amit fontolóra kellene venned.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Még az is megtörténhet, hogy ami eddig biztos volt, az most bizonytalanná válhat. De az is előfordulhat, hogy új lehetőséged sodorhat az utadba az élet, amelyet üstökön kell ragadni, mert a későbbi sikereidnek ez a záloga. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Ha az egészségeddel van baj, akkor ne halogasd az orvos felkeresését. Ha már a gyógyulás útjára léptél, akkor légy kitartó és következetes, így elkerülheted, hogy visszaess. A nagyobb vásárlások bonyolítására kiváló ez a mai nap.