Horoszkóp 2018. április 15.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

A mai napon éppen úgy tudsz egyedül is dolgozni, mint másokkal közösen, de mindenképpen szükséged lesz bizonyos fokú függetlenségre. Magabiztosságod és önbizalmad láttán a többiek szívesen fognak együttműködni veled.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Külföldi utazás pompás lesz. Ha most foglalsz le későbbi utazást, azt nagyon jól teszed, mert minden idők egyik legfantasztikusabb kiruccanására kerülhet majd sor. Valaki sokat tehet azért, hogy akivel fasírtban vagy, azzal békét köss, és újra jóban légy.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Nagylelkű és adakozó lehetsz embertársaiddal szemben. Ám ha ezt valaki ki akarja kényszeríteni belőled, akkor mereven ellenállhatsz. Ha valaki megpróbál korlátozni, akkor olyan ideges lehetsz, hogy dühödben a plafonon ugrálhatsz.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Egyszerűen nem akarod, hogy bárki megmondja neked, mit és hogyan tegyél. Ha viszont békén hagynak, akkor nagyobb áldozatra lehetsz képes, mint amit elvárhatnak tőled. Érdemes lenne több időt eltölteni a friss levegőn, bármilyen is az idő.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Olyan események történhetnek, amelynek hatására gondolkodóba eshetsz, hogy vajon jó irányban haladsz-e? Még alapvető feltevéseid helyességét is megkérdőjelezheted. Vagyis ebből arra lehet következtetni, hogy elérkezett az ideje az önelemzésnek…

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Okkal vagy ok nélkül, úgy értelmezheted, hogy senkitől sem kapsz érzelmi támogatást. Problémák adódhatnak az otthonodban, a rokonságoddal, vagy a nagyon közeli ismerősökkel szemben is. Ne engedd, hogy eluralkodjon rajtad a pesszimizmus.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Képes vagy elfogulatlanul kezelni és szemlélni önmagadat és az érzelmeidet. Jó alkalom kínálkozik most arra, hogy egyedül légy és elgondolkodj a dolgaidon, vagy a problémáidat megbeszéld idősebb, tapasztalt, tiszteletre méltó személlyel.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Megtörténhet, hogy kommunikációs vagy közlekedési zavarok merülhetnek föl, amely miatt bosszankodhatsz. Ha pénzről van szó, akkor viszont a helyzet magaslatán állhatsz: olyan összeg is ütheti a markodat, amelyből luxusdologra is juthat.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Hajlamosabb lehetsz a mai napon mindent a borús oldalról látni. Ebbe beletartozol te is, valamint mások, akár az egész világ. Ne szívj semmit mellre, ez a helyzet is elmúlik egyszer.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

Talán kissé lehangoltnak érezheted magad a mai napon. Aztán egyik pillanatról a másikra, mintegy varázsütésre megváltoznak a dolgok, és örömödben a fellegekben járhatsz. Érdemes lenne új süteményreceptet kipróbálni, amivel elkápráztathatsz másokat.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Kissé nyugtalanabb és türelmetlenebb lehetsz a megszokott dolgokkal szemben. Legszívesebb talán valami nagyon vad dolgot tennél. De ne tedd, mert ez által olyan helyzetbe kerülhetsz, amibe nagyon nem szeretnél lenni.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Nyugtalan lehetsz a mai napon, de aztán eljuthat a füledbe egy olyan hír, amely segít feloldani a feszültséget. Még az is lehet, hogy a munkádban történnek olyan változások, amelyek miatt minden okod meg lehet a jókedvre és az örömre.