Horoszkóp 2018. április 14.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

A munkában, megélhetésben alakulhatnak úgy az ügyeid, hogy talán még örömkönnyek is csilloghatnak a szemedben. De az is lehet, hogy olyan valakivel találkozol, akivel kölcsönösen nagyon jól megértitek egymást.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Azokban a párkapcsolatokban, amelyben nem volt minden fenékig tejfel, abban a sors lehetőséget kínál arra, hogy végre a vitás kérdésekben közös nevezőre kerüljetek. De az is megeshet, hogy a dolgokat nem lehet helyrehozni, és az útjaitok elválnak.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyek igencsak az ínyedre lehetnek. Megtörténhet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akinek a hatására protekciót élvezhetsz. Érdemes a mai napon a családi fészket csinosítgatni.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A következő időszakban, a magánéletedben olyan változások következhetnek be, amely miatt szerencsésnek és boldognak érezheted magad. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt élhetsz át fantasztikusnak bátran nevezhető helyzeteket.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

A következő időben a munkában történhetnek olyan változások, amelyek miatt örömödben talán fülig érhet a szád. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akinek a segítségével hatalmas sikereket érhetsz el.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Olyan események következhetnek be az életedben, amelyre talán már jó ideje vágyakozol, várakozol. Most jön el a pillanat, hogy régóta dédelgetett terveid megvalósuljanak. De az is megeshet, hogy egy régi helyzetet kell újra átélned, azért hogy tanulj belőle.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

A következő időszakban a pénzügyeid állhatnak majd figyelmed a fókuszába. De az is lehet, hogy az életnek ezen a területén érsz el olyan sikereket, hogy irigyeidnek száma hirtelen annyi lehet, mint égen a csillag!

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Roppant szerencsés periódus veheti kezdetét. Még az is lehet, hogy olyan helyzet teremtődik, amely miatt hirtelen sok lehet az irigy ember a környezetedben. De megeshet, hogy egy régi problémának a végére most sikerül pontot tenni.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Végre vehetsz egy mélyebb lélegzetet, mert letudhatsz egy olyan helyzetet, amely miatt az idegeid megfeszülhettek. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Az is lehet, hogy romantikus hangulatba kerülsz, most magadhoz tudnád ölelni a világot.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

A mai napon mindenkivel jól kijöhetsz, de különösen a meglévő szerelmi kapcsolatod fogja ennek a pozitív gondolkodásnak a hasznát látni. Derűs kedvedben lehetsz, és emberek közé vágyhatsz. Mindenfajta társasági érintkezés boldoggá tehet.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

A szerelmi kapcsolatok általában simán alakulnak a mai napon. Ha voltak közöttetek nézeteltérések, most ezeket fel lehet számolni. Mindennek oka lehet az is, hogy jól és kellemesen érezheted magad a bőrödben, és barátkozó hangulatban lehetsz.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Szeretetteljes hangulat uralkodik benned, a mai napon érzelmi kapcsolatok létrehozására törekedhetsz, mindegy, hogy jó vagy rossz-e az. Inkább mégis a jóra számíthatsz, de mindenképpen alkalmad lesz fejleszteni az önismeretedet.