Horoszkóp 2018. április 13.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Egy rövid időre érzelmeid és hangulatod uralhatják a racionalitásodat. Arra azonban vigyáznod kellene, nehogy jelentéktelen apróságok eltereljék a figyelmedet a sokkal fontosabb dolgokról. Ne erőltesd a tiszta logikát igénylő dolgoknak a tanulását.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

A mai napon könnyebben ki tudod fejezni az érzéseidet, különösen a nők irányába. Ne vesztegesd azonban az idődet jópofáskodásra, vagy fecsegésre, nehogy megfeledkezz az igazán fontos ügyekről. Fontos döntés meghozatalát halaszd el.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Számos lehetőség kínálkozik a kommunikáció különféle formáira. Emberek közé kívánkozhatsz, hogy megvitass velük mindenféle témákat. Főleg olyanokkal keresheted a kapcsolatot, aki iránt mély érzéseket táplálhatsz.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Nagyon is tisztában lehetsz érzéseiddel és könnyedén ki is tudod fejezni őket, miközben logikai képességeiden sem esik csorba, ami rendkívül hasznos egyensúlyt teremthet. Meghozhatsz egy olyan döntést, amelyet talán már jó ideje halogatsz.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Remek alkalom kínálkozhat arra, hogy megoszd gyengéd érzelmeidet szeretteiddel, barátaiddal, családtagjaiddal. Különösen az idősebb korosztállyal fogod tudni jól megértetni magadat. Könnyen teremtesz kapcsolatokat és érzelmi támasza lehetsz másoknak.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Mivel a mai napon nem jellemző rád a tárgyilagosság, ezért ez az időszak nem a legalkalmasabb a pillanat a világos, egyértelmű kommunikációra. Hangulatod és érzelmeid szinte percről percre váltakozhatnak, ezért a fontos megbeszélést halaszd el.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

A mai napon mély meglátásokra tehetsz szert valódi, belső érzelmi világodat illetően. Akár a magad erejéből, akár másvalakinek a segítségére támaszkodva. Lásd be, hogy ma nem vagy a racionalitásnak a teljes birtokában. Találkozó vagy első randi fantasztikusan sikerülhet!

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Nagyszerű pillanatokat élhetsz át! Még az is lehet, hogy olyan események történhetnek veled, amelynek hatására úgy érezheted: megfogtad az Isten lábát. Ha nagyobb vásárlást kívánsz bonyolítani, akkor erre ragyogó lesz a mai nap.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Pénzügyek dolgában most a helyzet magaslatán állhatsz. Még az is előfordulhat, hogy olyan összeg üti a markodat, amelyből akár tartalékot is képezhetsz. Kiváló a nap pénzzel kapcsolatos ügyek bonyolítására. Barát hálás lehet, amiért a segítségére vagy.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

A kapcsolati tőkére soha nem volt talán még annyira szükséged, mint most. A kapcsolataid hatására olyan helyzetbe kerülhetsz, hogy örömödben talán a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Kolléga magatartása miatt az idegeid megfeszülhetnek.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Száműznöd kellene a negatív gondolatokat, mert tényleg akár így be is vonzhatod ezeket az életedbe. A baráti kapcsolatoknak sokat köszönhet. Egy protekció miatt előnyös helyzetbe kerülhetsz.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Kedvez az idő külföldi utazásnak, vagy ha úgy döntesz, idegen országban töltenél el több időt, akkor most ezen az elhatározásodon is áldás van. Tanulmányi siker és feldobottá tehet. Ha jogi problémád van, akkor ebben a témában megoldás születhet.