Horoszkóp 2018. április 12.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Készül fel, mert végre egy hullámhosszra kerülhetsz a környezeted tagjaival. Tökéletes a mai nap arra, hogy megbeszélj olyan dolgokat, amiket eddig halogattál. Még egy régi, nehéznek bátran nevezhető helyzetben is megoldás születhet, a viták lezárhatóvá válhatnak.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

A mai napon minden remekül megy, főleg az ellenkező nemű személyekkel. Ez a csoportokra nézve is igaz, tehát érdemes erre az időpontra időzíteni a megbeszéléseket, találkozókat. A párkapcsolatokban vitára van kilátás.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Mindenkivel jól kijöhetsz, különösen a saját nemedre vonatkozik mindez. Remek alkalom kínálkozik arra is, hogy olyan valakivel kerülj ismeretségbe, aki a későbbiekben a segítségedre lehet. Ha tanulsz, csúcsformában lehetsz.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Elérkezhet a harmónia pillanata – egy rövid pihenő a mindennapos rohanás közepette. Érdemes magadba tekinteni és felmérni a saját helyzetedet, de töltheted az időt mások társaságában is. Nagyobb vásárlás bonyolítására is kiváló ez a nap!

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon jól érezheted magad a bőrödben, így jól tudsz másokkal is együttműködni. Megfelelő az idő a fontosabb és nagyobb horderejű megbeszélésekre. Felbukkanhat egy olyan személy, aki idegessé tehet.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Nyomós okok híján nyugodt, békés, kiegyensúlyozott lelkiállapotba kerülhetsz. Tökéletes lehet az összhang a környezetedben élőkkel. Ez kisugárzik mindenfelé és különösen az intimebb kapcsolataidban érezteti a jótékony hatását.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Az eddig szőnyeg alatt tartott esetleges problémák most felszínre kerülhetnek, különösen az ellenkező neműekhez fűződő kapcsolataidban. Minden kis apróságon „kiakadhatsz”. A bajok elkerülése érdekében számolj tízig, mielőtt megszólalsz.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Eléggé energikusnak érezheted magad a mai napon, de komplikálttá teheti a dolgokat, ha hagyod, hogy életed különböző területei szétcincáljanak. Olyan helyzetbe is kerülhetsz, amikor alkudozni kellene, mert ha így teszel, sikert érhetsz el.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Tudatában lehetsz érzelmi és szellemi lényed – vagy más szóval jobb, illetve bal agyfélteke-énednek – közötti kettősségnek. Erőfeszítéseket kell tenned e két ellentmondó rész harmonizálása érdekében, hogy simább legyen az életed.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

Érzelmesebbé válhatsz a mai napon, és a nők most fontosabb szerepet játszhatnak az életedben, mint máskor. Igényelheted a családi háttér érzelmi támogatását. Problémás helyzetbe kerülhetsz, amelyet akkor tudsz megoldani, ha megőrzöd a tárgyilagosságodat.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Most érzelmileg jobban rá tudsz hangolódni másokra, mint általában, ezért ez a megfelelő pillanat a bemutatkozásra, vagy közszereplésre. Kolléga olyan dologgal állhat elő, amelyből talán egyetlen szó sem igaz. Ne pánikolj!

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Érzelmeid elmélyülhetnek és hozzátartozóid, barátaid közelségére vágyhatsz. Bensőséges kapcsolatokra törekedhetsz másokkal és a nők társaságát élvezetesebbnek találhatod, mint a férfiakét. Közlekedés során bosszúság érhet.