Horoszkóp 2018. április 11.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Nyitottabbá, érzékenyebbé válhatsz a mai napon. A megérzéseid is átlagon felül működhetnek, ezért hallgass rájuk, mert így kerülhetsz nagyon jó, talán még irigylésre méltónak is nevezhető helyzetbe. A pénzedre, értékeidre jobban vigyázz!

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Fizikai energiád most kissé alacsonyabb. Legjobb, ha a mai napon meditálsz, vagy kisebb sétát teszel a friss levegőn. Mivel a mai napon lelkileg nyitottabb vagy, ennek hatására jobban megismerheted saját magadat, és előnyös helyzetbe kerülhetsz.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

A mai napon hajlamossá válhatsz az idealisztikus viselkedésre, és abba a kísértésbe eshetsz, hogy önmagadat és másokat is rózsaszínű szemüvegen keresztül látsz. Ezzel nincs is nagyobb baj addig, amíg fenn tudod tartani a kapcsolatot a valósággal.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A mai napon az is lehet, hogy jobban akarod érteni a szellemi szinteket és el is mélyedhetsz ilyen irányú témákban. Spirituális érzékenységed fokozottabb, a finomságokat könnyebben felismerheted a közvetlen környezetedben.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Megtörténhet, hogy ez a mai nap a számonkérés jegyében zajlik. De az is előfordulhat, hogy régi dolog kerülhet ismét terítékre, és te a helyzet magaslatán állva tökéletes választ tudsz adni a feltett kérdésekre. Utazást most érdemes lefoglalni.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Izgalmasnak ígérkezik ez a mai nap, amikor valaki meglepetéssel kedveskedhet neked. De az is lehet, hogy tisztázhatóvá válhat egy olyan helyzet, amelyben jó ideje nem történt semmi. Ha állattartó vagy, akkor a házi kedvenc ma örömet szerezhet.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon döntésképtelen leszel. De az is, hogy amit megvettél, azzal újra felkeresheted az üzletet. Ezért érdemes a vásárlást olyan valakivel együtt végezni, akinek az ízlésében megbízol, akinek a véleményére adsz.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Rádöbbenhetsz arra, hogy változtatnod kell a hozzáállásodon vagy a módszereiden. Lényeg, hogy minden, ami most nem állja ki a próbát, átalakításra szorul. Légy sokkal óvatosabb, mert balesetveszélyes a nap.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Kedvez a mai nap a nagyobb változásoknak. Légy felkészülve a régi dolgok közül néhánynak az elengedésére és az új befogadására, mert ez lesz a kihívás. Kerüld el a veszekedő, türelmetlen, ideges embereket, mert ezt a hangulatot rád is akaszthatják.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy nehéz találkozásokon kell átesned, de ez segíteni fog tiszta vizet önteni a pohárba és felszínre hozni bármely problémát. Rákényszerülhetsz arra is, hogy megvédd a pozíciódat, akár a rangban feletted állókkal szemben.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Egy találkozás, vagy a fülecskédbe jutó hír rávilágíthat éned belső, eddig talán rejtett vagy feledésbe merült rétegeire is. Figyelj oda, és állj készen a hibák kijavítására. A most végrehajtott változások nagyon jó hatást gyakorolnak az emberi kapcsolataidra.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

A másokkal való találkozás tartalmas és gazdag lehet, ha egyébként érzelmileg jó állapotban vagy. Valaki keresi a veled való kapcsolatot. Olyan valakivel is összehozhat a sors, aki nagy hatást gyakorolhat rád, és aki példát mutathat neked.