Horoszkóp 2018. április 10.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy féltékenység zöld szermű szörnyetege felüti a fejét, emiatt a szerelmi viszonyokban válságos helyzet jöhet létre. A viszonyod akár meg is szűnhet. Régi ismerős bukkanhat fel a színen, aminek nem fogsz örülni.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Nem kell mindjárt paranoiássá válnod, de most tényleg nem ártana elkerülni a rossz kinézetű alakokat és helyszíneket. Az is lehet, hogy erőszakos vagy durván felkavaró találkozásban lesz részed. A pénzedre, értéktárgyaidra nagyon ügyelj.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy felmerülhet a költözködésnek a gondolata, de megeshet, hogy olyan valakivel találkozol, aki érdekes, elgondolkodtató dolgokat mesél. Ha szülő vagy, akkor a csemetéddel olyan esemény történhet, amely miatt büszkeséget érezhetsz.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A munkában, megélhetésben a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan azt korábban eltervezted. Megtörténhet, hogy olyan emlékek tolulhatnak föl a lelked legmélyéről, amely miatt akár könny is csilloghat a szemedben.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Valaki annyira felbosszant, hogy kinyílhat a kisbicska a zsebedben. De az is lehet, hogy olyan valakivel találkozol, akinek a mondandója mélyen elgondolkodtat és talán ennek hatására olyan dolgot teszel, amely pozitívan befolyásolja a jövődet.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Bármi történjen veled a mai nap folyamán, az nagyobb hatást gyakorolhat rád és mélyebben fog érinteni téged, mint általában. A mai csillagállások arra szólíthatnak fel, hogy valóban részeseivé válj minden élményednek. Régi szerető is felbukkanhat.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Törekedj a mai napon rendet teremteni a káoszban. Bármin is dolgozol, nézd meg, hogy mi van a felszín alatt. Segítségül hívhatod a mai napon a megérzéseidet is, amelyek tökéletesen működhetnek, és ha erre hallgatsz, elkerülheted a nehézségeket.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

A mai napon a dolgok mélyére áshatsz és utánajárhatsz, mi az, amit tudnod kell. Meglehetősen energikus is lehetsz most és ennek hatására jól érezheted magad a bőrödben. Olyan hír is a fülecskédbe juthat, amely miatt egyik ámulatból a másikba eshetsz.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Vannak olyanok a környezetedben, akiknek a stílusa miatt egyik pillanatról a másikra kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Közben olyanok is vannak, akik igyekeznek a kedvedben járni. Becsüld meg ezeket az ismeretségeket, mert később szükséged lehet rájuk.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

Összességében nem lehet okod panaszra, mert a mai napon több dolog alakulhat a kedved szerint. Ám egy rokon miatt az idegeid megfeszülhetnek. Próbálj meg nem gondolni rá. Ellenkező esetben saját magad rabolhatod önmagad energiáját.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Vannak olyanok, akiket csak akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. Próbálj meg mindenhez jó képet vágni, így kerülheted el, hogy saját magad alatt vágd a fát. Rokon életében történhetnek nehéz helyzetek, légy kérés nélkül a segítségére.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Ha nincsenek hátsó szándékaid, ma mély benyomást tehetsz másokra, annyira sikeresen teszed a dolgodat. Intenzív élményben is részed lehet, és ennek hatására az optimizmus, a jókedv sugárzóvá tehet. Váratlan találkozás felvillanyozhat.