Horoszkóp 2018. április 9.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Összességében pompás lehet ez a mai nap. Nem lehet okod panaszra, hiszen az élet több területén érhetsz el sikereket. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel most nehezebben tudod megértetni mindazt, amit fontosnak tartasz. Vásárlásra jó a nap.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy olyan esemény történik, amely miatt örömödben talán a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Viszont ha rokonokról van szó, akkor az idegeid megfeszülhetnek, ugyanis a hozzátartozóid között van olyan, aki pillanatok alatt az őrület határára juttathat.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Soha nem tartoztál az irigy emberek táborába, ezért állhatsz ismételten értetlenül egy olyan személy viselkedése előtt, akit mardoshat a féltékenység. Az lenne a legjobb, ha nagyon megválogatnád, kivel osztod meg a titkodat és az örömödet.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege, de az is lehet, hogy képtelen leszel valakihez alkalmazkodni és ettől érezheted nehéznek az életedet. Megeshet, hogy olyan valakivel is összehoz a sors, aki miatt másként látsz bizonyos helyzeteket.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Előfordulhat, hogy a dolgok másként alakulnak, mint ahogyan azt tervezted, elképzelted. Ráadásul olyan valakivel is összehozhat a sors, akit ki nem állhatsz, azonban egy új lehetőség elfújja a rosszkedvedet, feszültségedet. Hivatalos ügy intézése könnyen megy.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy véget ér életednek egy fejezete. Megtörténhet, hogy búcsút intesz egy olyan valakinek, akivel a kapcsolatod jó volt, mellette sok mindent élhettél át. Érdemes most külföldre utazni, vagy későbbi nyaralást lefoglalni.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban felmerülhet a lehetősége annak, hogy búcsút intetek egymásnak. Ingatlanügylet bonyolítására kiváló ez a nap. Akivel korábban összevesztél, azzal most kibékülhetsz.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

A munkahelyeden olyan esemény történhet, amely miatt akár az őrület határára is eljuthatsz, de az is megeshet, hogy te vagy az, aki a problémát generálja. Ha békét szeretnél, akkor fog vissza magad, és mielőtt megszólalsz, számolj el tízig.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Olyan valaki van a közvetlen környeztedben, aki miatt akár a kisbicska is kinyílhat a zsebedben. Próbáld megőrizni a higgadtságodat, különben olyat mondhatsz, olyat tehetsz, amelyet nagyon megbánhatsz. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meglehet az örömre.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

A mai napon nem könnyű veled az élet. A környezetedben élőknek a helyzetét alaposan megnehezítheted, akik közül többen a menekülési útvonalat keresik előled. Nagyobb vásárlást érdemes most bonyolítani. Rokonnal ne szállj vitába.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Az lenne a legjobb, ha nem bonyolódnál semmiféle vitába, mert nem kerülhetsz ki belőle jól. Előfordulhat, hogy olyan valaki bukkan fel az életedben, akiről talán már jó ideje nem hallottál.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Anyagi ügyeid másként alakulhatnak, mint ahogyan azt korábban tervezted. De az is lehet, hogy több lesz a kiadásod, mint a bevételed. Baráti kapcsolatban nehéz helyzet alakulhat ki. Ha nem alkalmazkodsz az illetőhöz, akkor akár vége is lehet az ismeretségnek.