Horoszkóp 2018. április 8.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

A sikeres kommunikáció napja ez a mai, amikor olyan dolgok történhetnek, amelyek jó hatást gyakorolhatnak a biztonságérzetedre, illetve a megélhetésedben alakulhatnak úgy a dolgok, ahogyan azt szeretnéd. Utazásra kiváló az idő!

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Könnyebben belebonyolódhatsz egy olyan vitába, amibe nem kellene. Különösen akkor nem, ha politikáról van szó. Érdemes lenne ma testmozgást végezni, mert olyan sok energiád van, hogyha ezek nem kerülnek így levezetésre, akár baleset is kialakulhat.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Több olyan ember lehet a környezetedben, akiktől kinyílhat a kisbicska a zsebedben. De az is lehet, hogy valaki elárulhatja a titkait, amelyeket meg kell őrizned. Ellenkező esetben hosszantartó, kellemetlen helyzetbe kerülhetsz.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Kellemesen telhet a mai nap. A környeztedben vannak olyanok, akikkel teljesen egyforma nézeteket vallhattok és ez is hozzájárulhat ahhoz, hogy most igazán jól érezd magad a bőrödben. Váratlanul felbukkanhat egy régi ismerős, akinek örülhetsz.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Baráti kapcsolatban furcsa helyzet jöhet létre, még az is megeshet, hogy ennek az ismeretségnek vége szakadhat. De az is lehet, hogy olyan valakiről hallhatsz, aki már jó ideje nincs a látókörödben. Rokonnal szemben légy elnézőbb és toleránsabb.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Előfordulhat, hogy olyan jó lehetőség adódhat, amelyet vétek lenne kihagyni és ez akkor is igaz, ha anyagilag most nem vagy túlságosan eleresztve. Érdemes lenne külföldi, nyári utazást intézni. Illetve az internetet böngészni, mert jó lehetőségre bukkanhatsz.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Összességében jól alakulhat a napod. Különösen akkor, ha valamennyire érdekelt vagy a politikában. De az is megeshet, hogy olyan valakivel találkozhatsz, akivel a későbbiekben komoly kapcsolatot ápolhatsz. Ha utazol, szerencséd lesz.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Érdemes lenne nagyobb társaságban tölteni ezt a napot, mert ezek az emberek nagyban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy igazán jól érezd magad a bőrödben. Ha dolgoznod kell, akkor nem lesz okod panaszra, több dolog alakulhat a kedved szerint.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy nagyon össze kell szedned magad, hogy mindenre jusson időd és erőd, amit el szeretnél végezni. Ha utazol, kellemes meglepetésben lehet részed, de az is megeshet, hogy olyan valakivel találkozol, aki felvillanyozhat.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

A szerelem ege vakítóan kék lehet. Boldognak és elégedettnek érezheted magad a magánéletednek alakulása miatt. Ha szülő vagy, akkor a gyermekedre is büszke lehetsz. Ha kulturális élményben lenne részed, az is hozzájárulhat az örömödhöz.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Izgalmas lehet ez a mai nap. Az is előfordulhat, hogy több dolog alakulhat a kedved szerint. Rokonnal azonban nem szabad vitába bonyolódni, mert annyira elmérgesedhet a kapcsolatotok, hogy később ez szinte helyrehozhatatlan lesz.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Pénzügyeid nagyon jól alakulhatnak. Ezért érdemes lenne most olyan megbeszélést folytatni, amely az anyagiakkal kapcsolatos, mert nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet. Ha baráttal töltöd a napod nagy részét, nagyon jól érezheted magad.