Horoszkóp 2018. április 7.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Sokkal jobban kijöhetsz most a környezeteddel, mint korábban bármikor. Ebben nagy szerepet játszhat az is, hogy engedékenyebb vagy. A mai napon még akkor is tölts több időt a szabad levegőn, ha esetleg az időjárás nem a legbarátságosabb.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy a mai napon annyira izgatottá válsz, hogy emiatt kapkodhatsz, vagy össze-vissza beszélhetsz mindenfélét. Olyan téma is elkezdhet most érdekelni, amely korábban egyáltalán nem érintett meg.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Még az is megtörténhet, hogy olyan esemény következik be, amely nagyon jó hatást gyakorolhat a jövődre. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki érdekes dolgokról beszél. Ezen elgondolkodva talán az életnek eddig ismeretlen területére merészkedhetsz.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Soha nem volt még aktuálisabb, mint most: minden a kapcsolatokon múlik. A te ismeretségedben is olyan helyzet jöhet majd létre, amely nagyon jó hatást gyakorolhat a megélhetésedre. A nagyobb házimunkák végzésére kiváló a nap!

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Ha egy mód van rá, akkor maradj ki a politikával kapcsolatos vitákból, mert talán olyan összetűzésre is sor kerülhet, amely véget vethet fontos ismeretségednek. Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor most minden gyorsan és könnyen megy.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Kellemes meglepetésben lehet részed a mai napon, aminek hatására talán örömödben fülig érhet a szád. De az is lehet, hogy valaki olyan ajándékkal kedveskedhet, amelyre nem számítottál. Érdemes nagytakarításba belekezdeni.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Még az is megtörténhet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel már jó ideje nem találkoztál, nem is hallottál róla semmit. Ez a találkozás olyan nagy hatással lesz rád, hogy akár az életed fordulóponthoz is érkezhet.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

A házasságokban, régi együttélésekben értékelned kellene a társad igyekezetét, aki sokat tehet azért most, hogy neked megfeleljen. Ha randevúra készülsz, akkor nem kell aggódnod, mert minden úgy sikerül, ahogyan azt a legszebb álmodban láthattad.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Amennyiben a mai napon dolgoznod kell, akkor ez nem eshet a nehezedre, hiszen olyan dolgoknak érhetsz a végére, amelyeket talán már nagyon unsz. Összetalálkozhatsz egy olyan személlyel, aki feltölti energiaraktáraidat.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

Vannak a környezetedben olyanok, akik nagyon szeretnének a kedvedben járni, de az is megeshet, hogy te vagy az, aki szeretne valakinek örömet szerezni. Ha utazol, akkor meg kell acéloznod az idegeidet, mert a dolgok másként alakulnak, mint ahogyan azt elképzelted.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Érdemes lenne az otthonoddal foglalkozni a mai napon. Ütemezd be a nagytakarítást, rakj rendet a fiókokban és a szekrényben, és amire nincs szükséged, attól szabadulj meg! Az is lehet, hogy valaki váratlanul beállít ma hozzád.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Érdemes lenne a barátaiddal több időt eltölteni, akik között most nagyon népszerű lehetsz. Rokonra is nagyobb figyelmet kellene fordítanod, különösen akkor, ha az illető egészségi problémával küszködik. Állásváltoztatásra nem jó az idő!