Horoszkóp 2018. április 6.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

6

Kos

III. 21. – IV. 19.

A házasságokban, régi együttélésekben olyan helyzet jöhet létre, amely miatt szorosabban kötődhettek egymáshoz. De az is lehet, hogy olyan anyagi helyzetbe kerülsz, amely miatt örömödben talán fülig érhet a szád. Örömödről ne beszélj senkinek.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Ha eddig az életed olyan volt, mint egy állóvíz, akkor most nem lesz okod panaszra az egyhangúság miatt. Olyan esemény történhet, amely miatt talán csodálkozásodban leeshet még az állad is. Ha vannak titkaid, azokra nagyon vigyázz, mert kiderülhetnek.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

Mindig értetlenül álltál az irigy és rosszindulatú emberek magatartása előtt. Így lesz ez a mai napon is: többen vannak a környezetedben, akiknek az irigységtől a szeme fehérje sárgává válhat. Pénzügyek dolgában minden okod meg lesz az örömre.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A baráti kapcsolatok a mai napon fontosabbá válhatnak. De az is lehet, hogy a valakivel közösen létrehozott projektben nem úgy alakulnak az eredmények, ahogyan azt vártátok. Megeshet, hogy olyan valakivel találkozol, aki egy fontos ügyben a segítségedre lehet.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Olyan esemény történhet, amely hatással lehet a jövődre. Ha bármivel elégedetlen vagy, akkor itt a ragyogó alkalom, hogy a tettek mezejére lépj, mert minden adott lehet most ahhoz, hogy elérd a céljaidat. Nagyobb vásárlást most érdemes bonyolítani.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

Érdemes lenne a mai napon pénzzel foglalkozni, ugyanis az életnek ezen a területén olyan események történhetnek, amelyek miatt elégedettséget érezhetsz. Jó hatással vannak a biztonságérzetedre. Nagyobb vásárlást is most kellene bonyolítani.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon kísérteni fog a múlt. Olyan emlékek törhetnek a lelked legmélyéről a felszínre, amelyek akár könnyeket is csalhatnak a szemedbe. A munkahelyeden akár sztár lehetsz. Felettesednél elérheted, amit szeretnél megvalósítani.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

A házasságokban, régi együttélésekben olyan esemény történhet, amely miatt a viszonyotok még erősebbé, eltéphetetlenné válhat. Ha a kapcsolatban eddig nem volt minden fenékig tejföl, most neked tetsző változás következhet be.

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Pénzügyek dolgában a helyzet magaslatán állhatsz. Ennek hatására a környezetedben többen úgy gondolhatják, te vagy Krőzus reinkarnációja. De az is lehet, hogy valakinek az önzetlen viselkedése kellemes meglepetésként ér.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

A szerelem ege vakítóan kék lehet. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt örömödben talán táncra is perdülnél. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki miatt talán még a világról alkotott véleményed is változhat.

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Összességében kellemesen alakulhat a mai nap. Rokonnal a kapcsolatod még szorosabbá válhat. Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, de az is lehet, hogy valami elromlik, aminek a megjavítása gyorsan és flottul mehet.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Megoszthatod a problémádat olyan valakivel, aki figyel rád, és aki nagyon jó tanácsokat adhat. De az is lehet, hogy egy régóta tervezett dologban történhet sok minden úgy, ahogyan azt szeretnéd. Bírságveszélyes a nap, légy óvatosabb!