Horoszkóp 2018. április 5.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos

III. 21. – IV. 19.

Engedékenyebbnek kellene lenned a mai napon, különösen a feletteseddel való kommunikációban. Ha új ötleted van, akkor azt nem most kellene előadnod, mert jelenleg nem nyitott erre. Közlekedés során légy óvatosabb, mert balesetveszélyes a nap.

 

Bika

IV. 20. – V. 20.

Pénzügyeid nem úgy alakulnak, ahogyan szeretnéd. Ezért az anyagiakkal kapcsolatos megbeszélésekre nem most kellene sort keríteni. Illetve a munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyek miatt talán új költségvetést kellene készítened.

Ikrek

V. 21. – VI. 21.

A mai napon a testi épséged álljon a figyelmed középpontjában. Sokat tehetsz az egészséged megőrzéséért, illetve, ha beteg vagy, akkor a gyógyulás útjára léphetsz. A környezetedben most több fafejű ember van. Ha békét akarsz, légy türelmesebb.

 

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A munkahelyeden feszült helyzet jöhet létre, még az is megeshet, hogy félreértésre kerülhet sor, amelynek te is ihatod a levét. Ha valamit nem értesz, vagy nem egyértelmű, akkor ne szégyellj kérdezni. Rokonnal légy sokkal türelmesebb.

 

Oroszlán

VII. 23. – VIII. 22.

Olyan valakivel lehetsz őszinte, akivel nagyon nem kellene, mert amit most mondasz, azt elferdítve, eltorzítva adhatja tovább, így hozva téged kellemetlen helyzetbe. Jól meg kell szervezned a napod, hogy mindent el tudj végezni, amit terveztél.

 

Szűz

VIII. 23. – IX. 22.

A szerelmi viszonyokban félreértés, vagy elhallgatás okozhat nehézséget. Próbálj meg őszinteségre törekedni, mert így már sokat tehetsz a békéért és a nyugalomért. Pénzügyek terén nem kell aggódnod, mert jó lehetőséget sodorhat utadba az élet.

 

Mérleg

IX. 23. – X. 22.

Annyi irigy és kétszínű ember lehet a mai napon a környezetedben, mint égen a csillag. De az is megeshet, hogy valakinek a hazugsága most lepleződhet le. Utazás során apróbb kellemetlenség adódhat. Ha tanulmányokat folytatsz, változásra készülj.

 

Skorpió

X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy torkig leszel a munkahelyeden történő eseményekkel. Kollégák között is vannak olyanok, akiket akkor szeretnél igazán látni, amikor a hátad közepét. Egy régóta húzódó ügyben most sem kerültök közös nevezőre. Ne idegeskedj!

 

Nyilas

XI. 22. – XII. 21.

Ha szülő vagy, akkor a gyermekednek próbálj meg a lelkére beszélni, mert ha nem teszed, olyan irányba fog haladni, amit te nagyon nem szeretnél. Ha a pénz nem játszana fontos szerepet az életedben, akkor talán a magánéleted is rendben lenne.

 

Bak

XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy a mai napon megfordulhat a fejecskédben, milyen jó lenne, ha se rokona, se ismerőse nem lennél senkinek. Ám nem lesz ilyen szerencséd, ezért az alkalmazkodáson és az elfogadáson kívül nem nagyon tehetsz mást…

 

Vízöntő

I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy hír juthat a fülecskédbe, amely miatt egyik ámulatból a másikba eshetsz. Nem is gondoltad volna, hogy ilyen helyzet bárkivel is megeshet. Ennek hatására talán még hálát is adhatsz a sorsnak, hogy te nem vagy ilyen szituációban.

 

Halak

II. 19. – III. 20.

Előfordulhat, hogy a véletlennek köszönhetően olyan helyzetbe kerülsz, hogy örömödben talán a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. De az is megeshet, hogy mélyebben zsebbe kell nyúlnod, ami elkerülhetetlen, ezért ne is idegesítsd miatta magadat.