Horoszkóp 2018. április 4.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Diplomatikusnak kellene lenned a mai napon, mert olyanokkal szemben húzhatod ki a gyufát, akikkel függő viszonyban vagy. Az is lehet, hogy közlekedés vagy ügyintézés során alakul olyan helyzet, amit nagyon nehéz lesz elfogadni.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Nem kedvez a mai nap külföldi utazásnak. Illetve olyan dolog kerülhet terítékre, amely kínosnak nevezhető, és amely miatt talán éjszaka nehezebben jöhet álom a szemedre. Megeshet, hogy olyan valakivel találkozol, aki hasznos dolgokat mond.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Emberismeret dolgában ezen a héten nem állsz a helyzet magaslatán. Ez lehet az oka annak, hogy olyasmit feltételezhetsz emberekről, amivel nem rendelkezhetnek, és amikor ez kiderül, akkor csalódott lehetsz. Pénzügyeid jól alakulhatnak.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Kommunikációs problémák alakulhatnak elsősorban a megélhetésedben. De az is lehet, hogy új elvárásokhoz kell igazodnod, ami most nagyon nehezen megy. Villámcsapásként érkezhet a felismerés: régi ismerős iránt gyengéden érezhetsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kommunikációs zavarok jöhetnek létre a mai napon. Illetve, ha utazol, akkor nem alakul minden a terveid szerint. Ha tanulmányokat folytatsz, vagy felvételire készülsz, akkor nem a szerencsében kellene bíznod, hanem tanulnod kellene.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Vannak olyan emberek a környezetedben, akik annyira irigyek és féltékenyek rád, hogy meg tudnának fojtani egy kanál vízben. Ezekkel az emberekkel szemben légy kedves, bűbájos, mert így tudod kihúzni a méregfogukat. Értéktárgyaidra ügyelj!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban vitára van kilátás. Ha szeretnéd elkerülni a nehéz helyzetet, akkor alkalmazkodj a társadhoz. Nem érdemes most nagyobb erőt fordítani arra, hogy valakit meggyőzz a saját igazadról. Mert csak az energiádat pazarolod.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A munkahelyeden alakulhat ki idegesítő helyzet. De az is lehet, hogy kétszer kell fáradnod, vagy kolléga stílusa előtt állhatsz most döbbenten. Balesetveszélyes a nap, légy sokkal körültekintőbb. Ha van testvéred, vele összeakaszthatod a bajszodat.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A szerelmi viszonyokban olyan téma kerülhet terítékre, amely miatt hirtelen felmehet benned a pumpa. Ha szülő vagy, akkor gyermekeddel is nehezebben értetheted meg magad. A pénzedre és az értéktárgyaidra jobban kellene vigyáznod, mert kár érhet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Nem könnyű veled a mai napon. Próbálj meg egy kicsit kedvesebb és engedékenyebb lenni, mert ezzel a saját életedet könnyítheted meg. Érdemes lenne selejtezni, mert olyan dolgoktól szabadulhatsz meg, amelyek visszahúznak, hátráltathatnak.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Olyan téma kerülhet terítékre, amely a jövőddel kapcsolatos. Nagyon jól tudod a mai napon képviselni a saját érdekeidet, ezért nyugodtan állj elő a terveiddel. Előfordulhat, hogy a felettesed élete alakulhat zűrösen, és nem veled van baja.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A pénzedre jobban kellene vigyáznod, mert a hanyagságnak köszönhetően kár érhet. Ha elégedetlen vagy a díjazásoddal, most ezzel ne állj elő, mert olyan választ kaphatsz a kérdésedre, amely miatt akár a bánat könnye csilloghat a szemedben.