Horoszkóp 2018. április 3.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Fel kellene készülnöd arra, hogy a munkában olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. De az is megeshet, hogy a felettesed áll elő olyan dologgal, amely miatt nehezebben jöhet éjszaka álom a szemedre.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon kevesebb lesz az energiád, és ez az oka annak, hogy nem igazán érzel késztetést a feladatok elvégzéséhez. Kevésbé vagy most toleráns, így aztán belemehetsz egy olyan vitába, amelyből nem kerülsz ki győztesen.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne aggodalmaskodj, jó kezekben leszel. Nem érdemes a mai napon olyan ügyeket intézni, amelyek pénzzel kapcsolatosak, mert nem érhetsz el benne eredményt. Ráadásul még jól fel is idegesíted magad.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A környezetedben a mai napon több az olyan személy, akivel képtelen leszel közös nevezőre jutni. Pedig nagy szükséged lenne most a békére, hiszen olyan dolgok előtt állsz, amelyek bátran nevezhetők sorsfordító eseményeknek.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Nem kellene kockázatot vállalnod, vagy belemenni olyan dolgokba, amelyek kétesek, mert most nem sülhetnek el jól. Olyan hír is eljuthat a fülecskédbe, amely miatt egyik ámulatból a másikba eshetsz. Bírságveszélyes a nap!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Lehetséges, hogy a mai napon csalódás ér, de az is lehet, hogy valaki annyira felbosszant, hogy olyan dolgot viszel véghez, ami egyáltalán nem rád vall. Rokonnal szemben légy toleránsabb, és fogadd el, amit mond.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A környezetedben most több olyan személy van, akiket akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. Próbálj meg alkalmazkodni, illetve meg kellene tanulnod nemet mondani, mert valaki olyan dologgal állhat elő, amiből neked károd lehet.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Nagyon fontos, hogy a mai napon világosan fejezd ki magad, egyértelműen fogalmazz, mert félreértésekre van kilátás, amelynek te ihatod majd meg a levét. Jó lenne, ha a mindennapjaidnak része lenne néhány jóga póz, amivel nyújthatsz, lazíthatsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Összébb kellene húzni a nadrágszíjat, és csak olyan dologra kiadni, amire nagyon muszáj. A mai napon egy régi dolog kerülhet ismét terítékre, amely hatást gyakorolhat az anyagi helyzetedre. A nagyobb bevásárlást most inkább halaszd el.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Nincs akkora lendületed, mint szokott. Ráadásul olyan dolgok is történhetnek veled, amelyek miatt csalódottnak érzed magad. Hajlamossá válhatsz a bosszú fontolgatására, amelyre jobb lenne, ha nem kerülne sor. Ezzel csak magad alatt vágnád a fát.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Légy türelmes és semmit ne csinálj első felindulásból, mert ennek hatására kárt szenvedhetsz el. Jobb lenne, ha másoktól most nem kérnél tanácsot, mert csak olyat kapsz, amivel árthatsz önmagadnak. Kulturális esemény jól sikerülhet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Semmi új dologba nem kellene belevágnod, maradj csak a jól bevált dolgok mellett. Ha egészségi problémával küszködsz, akkor ne aggódj, mert jó kezekben lehetsz. Közlekedés során olyan helyzet jöhet létre, hogy minden hajszálad az égnek állhat.