Horoszkóp 2018. április 2.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha dolgoznod kell, akkor minden idegszáladdal a munkádra kellene koncentrálnod. Előfordulhat, hogy nagyobb erőfeszítéseket kell tenned a sikerért. De az is megeshet, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot kaphatsz, amitől örömödben fülig érhet a szád.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Történjen bármi, össze kell szedni magad, és arra koncentrálni, ami most a legfontosabb. Ha kell, akkor összeszorított foggal kell küzdeni. Olyan valakivel is összehozhat a sors, akinek a hatására talán másképpen látod a világot.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Az egészségedre, a testi épségedre kellene a mai napon jobban vigyáznod. Hivatalos ügyek intézésekor őrjítő helyzet jöhet létre. Jó lenne, ha semmi olyan dolgot nem követnél el, amelyet titokban kell tartani. Mert ez gyorsan kitudódhat és óriási botrány lesz belőle.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban alakulhat ki nehéz helyzet. Különösen akkor, ha titkaid vannak, mert ezekre most fény derülhet. A mai napon bevonzhatod azokat az embereket, akiknek a viselkedése miatt minden hajszálad az égnek áll.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Az lenne a legjobb, ha a mai napon lógatnád a lábad, pihennél, és feltöltenéd az energiaraktáraidat, mert a következő időszakban olyan események követhetik egymást, amelyeknek ellátásához nagyobb erőfeszítésre lesz szükség. Egy kis testmozgás sem árthat.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A szerelem egén viharfelhők gyülekeznek. Még az is lehet, hogy a kapcsolatnak a végére pont kerülhet. Jó lesz, ha felkészülsz arra is, hogy akivel most hoz össze a sors, azzal az életed a következő időszakban nem lesz könnyű és egyszerű.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ami el tud romlani, az el is fog. Készülj föl arra, hogy olyan dolog mondhatja fel a szolgálatot, amelyek fontosak, amelyek nélkül bénultnak érezheted magad. Rokonnal szemben meg kellene próbálni engedékenyebbnek lenni, főleg a saját érdekedben.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Balesetveszélyesebb ez a mai nap, nézz a lábad elé, és ne rohanj. Olyan kommunikációra is sor kerülhet, amely miatt feszültté válhatsz. Próbálj meg lazítani, mert ha görcsös vagy, akkor minden sokkal nehezebben megy, az életedet teheti nehézzé.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Jobban kellene vigyáznod a pénzedre, mert egymást érhetik azok a kiadások, amelyekre nem vagy felkészülve, amelyek elkerülhetetlenek. Az lenne a legjobb, ha az anyagiak ma kerülnének szóba, így valóban könnyebb lehet az életed.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Olyan kemény lehetsz a mai napon, mint a vídia. Légy egy kicsit lazább, engedékenyebb, mert ellenkező esetben a saját életedet nehezítheted meg. Nem alkalmas a mai nap arra, hogy valakit meggyőzz a magad igazáról, ne akarj befolyásolni másokat.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Izgalmasan alakulhat ez a mai nap, amikor olyan dolog juthat a tudomásodra, hogy egyik ámulatból a másikba eshetsz. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akire kölcsönösen nagy hatást gyakorolhattok egymásra.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Olyan dolgok körül foroghatnak az agytekervényeid, amelyekre sajnos nem tudsz hatást gyakorolni. Még az is megtörténhet, hogy kiszolgáltatott helyzetbe kerülsz, amelyet most nagyon nehezen viselsz. Közeli ismerős az agyadra mehet.