Horoszkóp 2018. április 1.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében pompásan alakulhat a mai napod, amikor több olyan dolog történik, amely miatt örömödben talán fülig ér a szád. Találkozhatsz egy olyan személlyel is, aki szintén hozzájárulhat ahhoz, hogy jó legyen a kedved. Pénzedre jobban ügyelj.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Alkotóenergiáid lendületet vehetnek a mai napon, így most elvégezheted még azokat a feladatokat is, amelyeket eddig halogattál. Az is lehet, hogy a mai napon a figyelem középpontjába kerülsz, és elismerésben lesz részed. Balesetveszélyes a nap!

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Az lenne a legjobb, ha a mai napon nem foglalkoznál semmivel, inkább csak lógatnád a lábad. Azért lenne jó, ha lazítanál, mert a következő időszakban rengeteg feladatod lesz, és minden erődre szükséged lesz, hogy jó eredményt érj majd el.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan dolgok foroghatnak a fejecskédben, amelyek boldoggá tesznek. De az is megeshet, hogy az emlékek elemi erővel törhetnek fel a lelkedben, és ettől válhatsz jobb kedvűvé. Olyan találkozásban lehet részed, amely feldobottá tehet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy kissé szertelenné válsz a mai napon. Fogd vissza a késztetésedet, mert olyan dolgokra ragadtathatod magad, amely miatt később akár a falba is verheted a fejed. Ha utazol, akkor légy óvatosabb, mert balesetveszélyes a nap.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Kellemes, békés lehet a mai napod. Amikor szívesen lustálkodnál, és kényeztetnéd magad. Tegyél hát olyan dolgokat, amelyek segítenek abban, hogy akár a lelki, akár a testi energiaraktáraidat fel tudd tölteni. Bármilyen is az időjárás, tölts több időt a szabadban.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha netán problémák merülnének fel a mai napon, akkor azt gyorsan és könnyedén meg tudod oldani. Ha dolgoznod kell, akkor nem kell aggódnod, mert minden úgy történik, ahogyan szeretnéd. Ha most utazol, fantasztikus élményben lehet részed.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon egyenlő arányban adhatod és kaphatod a szeretetet. Nem esik nehezedre önmagadat adni, az életkedveddel pedig erőteljes vonzást gyakorolhatsz a környezetedre. Ha utazol, meg kell acélozni az idegeidet, mert a körülmények miatt kiborulhatsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Amennyiben a barátokkal töltöd a mai napodat, akkor minden a legnagyobb rendben lesz. De az is megeshet, hogy olyan valaki jelentkezik, akire egyáltalán nem számítasz, és aki miatt a kedved is még jobb lehet. Érdemes lenne új receptet kipróbálni.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon képes vagy közvetlen módon viselkedni anélkül, hogy bántó lennél. A legtöbben értékelni fogják az őszinteségedet. Szexuális étvágyad is fokozódhat, de nem feltétlenül agresszív módon. A most kezdődő kapcsolatok fantasztikusak lesznek.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy anyagilag roppant szerencsésen alakul a mai nap. Ezért a szerencsejátékokat ne hagyd ki. Illetve, ne sajnáld a pénzt olyan dologra, amit eredetileg nem terveztél be a büdzsédbe, nagyon megéri az árát. Kedvezményt is kihasználhatsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon kedves, vidám, barátságos lehetsz, és ezzel úgy vonzod az embereket, mint mágnes a vasat. Ha utazol, nem lesz okod panaszra, mert minden nagyon jól sikerülhet. De az is megeshet, hogy olyan valakivel futhatsz össze, akitől jó lehet a kedved.