Horoszkóp 2018. március 31.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy valakivel a politika miatt konfliktusba kerülhetsz. Pedig nem ér az egész annyit, hogy ezért összevessz. De az is lehet, hogy valakinek a rámenős viselkedése húzhatja ki a gyufát, és olyan stílusban fogod őt kiosztani, hogy nem ismersz önmagadra.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Fokozott magabiztosságod és energikusságod révén most igen sokra viheted. Illetve bármit elérhetsz, amit csak akarsz. Ragadd csak bátran magadhoz a kezdeményezést és tegyél eleget a feladataidnak! Még az is lehet, hogy valaki kikéri és megfogadja a tanácsodat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Már csak az hiányzik, hogy politikai jellegű vitára ragadtasd magad. Mert ennek hatására olyan súlyos lehet az ellentét, hogy a későbbiekben, akivel most vitázol, a kapcsolatod akár meg is szakadhat. Ha szerelemről van szó, ne legyél túlságosan rámenős.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Remek a mai nap a kedveseddel való közös programra, időtöltésre, mert az átélt élmények hatására szorosabbá válhat a kapcsolatotok. Kiváló az idő kulturális eseményre is, mert ez most lelkileg és szellemileg is feltöltheti a lemerülő energiaraktáraidat.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy rokonokkal, közeli hozzátartozókkal olyan kapcsolatba kerülsz, amely miatt boldognak és elégedettnek érezheted magad. Amennyiben szülő vagy, gyermeked kérésének engedj, tedd azt, amit szeretne. Ha hibázik, most ne büntesd őt.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy minden gondolatod a munka és a megélhetés körül forog. Olyan helyzet alakulhat ki, amely elbizonytalanít. Érdemes lenne körülnézni az álláspiacon, és elvállalni egy másodállást. Így nem ér váratlanul, ha a jelenlegi fizetésképtelenné válik.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A szemétből is aranyat tudsz varázsolni! Sokan járhatnak a csodádra, és az irigység érzése kerítheti ezeket az embereket hatalmukba, mert annyira jól állsz anyagilag. Már csak a magánéletednek kellene úgy változni, ahogy szeretnéd.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Varázslatos lehet ez a mai nap, amikor örömödben szinte magadhoz tudnád ölelni az egész világot. Az érzésen az sem tud változtatni, hogy a fülecskédbe jut egy olyan információ, amely nem nevezhető sem vidámnak, sem örömtelinek.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Légy a mai nap óvatosabb, mert minden esély megvan arra, hogy háztartási balesetet szenvedj el. Fontos lenne az arany középútnak a megteremtése, például ne vidd túlzásba se a testmozgást, sem a falatozást. Valaki szeretettel közelít feléd, amit viszonozz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Kiváló a mai nap arra, hogy megtervezd a jövődet, és ha pénzügyei segítségre lenne szükséged, akkor most add elő a kívánságaidat. Amennyiben valamilyen fesztiválon vagy nagyobb megmozduláson veszel részt, akkor remekül érezheted magad.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Sok energiával rendelkezel a mai napon, ezért képes leszel mindent megvalósítani, különösen, ha hagynak téged önállóan dolgozni. Kiváló a nap régi filmek nézésére.

 

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha képes vagy tartózkodni az okoskodó vagy túlzottan rámenős fellépéstől, nemcsak elérheted másoknál mindazt, amit szeretnél, hanem meg is győzheted őket elképzeléseidnek kiválóságáról. Így ők önként teszik majd azt, amit te szeretnél.